BlogitTV-ohjelmatNauris.fiVaihtoautotReseptitHoroskooppiTietovisat

Sanan myötätunto käännös suomi-ruotsi

 • deltagandeett
  Att visa deltagande och hålla huvudet kallt - så bör vi agera just nu.Myötätunto ja pää kylmänä pitäminen ovat mielestäni ne kaksi asiaa, joiden olisi ohjattava toimiamme nyt. Talmannen kommer på parlamentets vägnar att sända ett budskap om solidaritet och deltagande till offren och det drabbade området.Puhemies välittää parlamentin puolesta myötätunto- ja surunvalitteluviestin uhreille ja kärsineelle yhteisölle. Enda deltagande svenskan kom på 25:e plats.
 • medkänslaen
  Medkänsla är en ädel dygd även inom politiken, men enbart medkänsla räcker inte.Myötätunto on jalo hyve myös politiikassa, mutta myötätunto yksin ei riitä. Medkänsla kan inte ersätta politisk handling.Myötätunto ei voi korvata poliittista toimintaa. Medkänsla har länge varit budskapet i Dalai Lamas mycket hyllade tal och böcker.Myötätunto on pitkään ollut Dalai Laman kiitettyjen puheiden ja kirjojen pääviesti.
 • medlidandeen
  Det räcker dock inte med medlidande.Myötätunto ei kuitenkaan vielä riitä. Visst är detta medlidande spontant och uppriktigt, men det är kortlivat.Tämä myötätunto on varmastikin spontaania ja vilpitöntä, mutta se ei kestä kauan. Lidandets omfattning kanske bara kan jämföras med det nästan världsomspännande medlidande som omger det.Kärsimystä vastaa suuruudeltaan ehkä ainoastaan se lähes maailmanlaajuinen myötätunto, joka sitä ympäröi.
 • nåden
  Jag känner dig vid namn, och du har funnit nåd för mina ögon.I sådant afseende och sedan vi häröfver inhämtat riksens ständers underdåniga utlåtande, hafve vi i nåder godt funnit, att det tillförene inrättade censorsämbetet numera alldeles bör upphöra.Vi Carl, av Guds nåde konung över Svea, Göta och Wendes...

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja