VaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatViihdeBlogitTietovisatReseptit

Sanan puolueeton käännös suomi-ruotsi

  • opartisk
    Ordförandeskapets ståndpunkt har varit fullständigt opartisk.Puheenjohtajavaltio on ollut täysin puolueeton. Detta sörjer för en entydig och opartisk översynsprocess.Näin arviointiprosessista tulee yksiselitteinen ja puolueeton. Jag tycker att vi behöver opartisk forskning för att kontrollera koldioxidens effekter.Mielestäni tarvitaan puolueeton tutkimus varmistamaan hiilidioksidin vaikutukset.
  • neutral
    Ingen enda stat är neutral, se på Europa.Yksikään valtio ei ole puolueeton, katsokaamme Eurooppaa. Malta är en neutral stat men vi är inte neutrala när det handlar om terror.Malta on puolueeton valtio, mutta emme ole puolueettomia terrorismin osalta. Ur samhällssynpunkt är tekniken däremot aldrig neutral.Yhteiskunnallisesti tekniikka ei ole kuitenkaan koskaan puolueeton.
  • objektivett
    Konsumenten är som tur är klart objektiv.Kuluttaja on onneksi varsin puolueeton. En fullständig och objektiv bedömning av alla aspekter på denna fråga gör att vi kan fatta rätt beslut.Täydellinen ja puolueeton arvio tämän kysymyksen kaikista näkökohdista antaa meille mahdollisuuden tehdä oikeat päätökset. Jag lovar er att vara en rättvis och objektiv talman för parlamentet, och jag ber om ert förtroende.Lupaan teille, että minusta tulee oikeudenmukainen ja puolueeton puhemies, ja pyydän teitä luottamaan minuun.
  • rättvis
    Jag anser att kommissionen måste vara opartisk och rättvis när den fullföljer sina uppgifter.Mielestäni komission on oltava puolueeton ja toimittava oikeudenmukaisesti. Jag lovar er att vara en rättvis och objektiv talman för parlamentet, och jag ber om ert förtroende.Lupaan teille, että minusta tulee oikeudenmukainen ja puolueeton puhemies, ja pyydän teitä luottamaan minuun. Varje rättvis, objektiv analys skulle emellertid visa att unionen tar itu med denna fråga från flera olika håll.Mikä tahansa oikeudenmukainen ja puolueeton arviointi kuitenkin osoittaisi, että unioni puuttuu asiaan huomattavan monella rintamalla.
  • saklig
    För det första för att en saklig argumentation i en konkret sak bör medföra användandet av artikel 100a och inte artikel 235.Ensinnäkin, koska puolueeton perustelu konkreettisessa asiassa edellyttää 100 a artiklan käyttöä eikä 235 artiklan käyttöä.

Sanan puolueeton määritelmät

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja