BlogitViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitVaihtoautotTietovisat

Sanan tietysti käännös suomi-ruotsi

 • förstås
  Det är förstås också framtidens melodi.Sekin on tietysti tulevaisuutta. Detta är förstås skattebetalarnas pengar.Kyseessä ovat tietysti veronmaksajien rahat. Den ena är förstås tröskeln på 20 procent.Yksi niistä on tietysti 20 prosentin kynnysarvo.
 • naturligtvis
  Demokrati är naturligtvis grundläggande.Demokratia on tietysti olennaista. Jag önskar naturligtvis att det skall gå bra för euron.Tietysti toivon eurolle kaikkea hyvää. Det är naturligtvis en central fråga.Tämä on tietysti keskeinen kysymys.
 • givetvis
  Men givetvis har det redan gjorts sådana försök tidigare.Tätä on kuitenkin jo kokeiltu, tietysti. Vatten är givetvis en samhällsservice.Vesi on tietysti julkista palvelua. Ryssland är givetvis ett större problem.Venäjä tietysti on ongelmallisempi.
 • naturligtsvis
 • såklartDet innefattar även jämlikhet, såklart, som ofta blir lidande på grund av korruption och liknande.Tähän sisältyy tietysti myös tasa-arvo, joka yleensä kärsii korruption ja muiden vastaavien tekijöiden vaikutuksesta. Jag håller såklart helt med Bernd Posselt om att Rysslands sanna vänner måste göra allt i sin makt för att förändra dessa förhållanden.Tietysti olen täysin samaa mieltä Bernd Posseltin kanssa siitä, että todellisten Venäjän ystävien on tehtävä kaikki mahdollinen tilanteen muuttamiseksi. Indirekt stöd - förenklad handel - är kommissionens förslag, och även där förekommer såklart farhågor hos dem som kan komma att beröras.Komissio ehdottaa nyt välillistä tukea - kaupan helpottamista - ja siitäkin ovat tietysti huolestuneita ne, joihin se saattaa vaikuttaa.
 • självklartSjälvklart finner vi alla nöje i en dust.Tietysti me kaikki tykkäämme väitellä. Självklart är stabilitetspakten fel.Tietysti vakaussopimus on huono. Att förebygga är självklart bättre än att bota.Ennaltaehkäisy on tietysti parempi kuin hoito.

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Tietosuoja   Evästeasetukset   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja