HoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotReseptitViihdeTietovisatBlogit

Sanan tunnelma käännös suomi-ruotsi

  • atmosfären
    Jordens atmosfär består till största delen av kvävgas och syrgas.Titan är den enda kända månen i solsystemet med en betydande atmosfär.Atmosfären i klassen har förbättrats sedan vi införde kompismassagen.
  • känslaen
    Han noterade en obehaglig känsla när han rörde vid föremålet.Det var en underbar känsla att vara tillsammans med dig.Jag har en känsla av att hon inte kommer att uppskatta den nya dagordningen.
  • stämningenDet har varit en förtvivlad stämning här i kammaren när vi har diskuterat dessa saker, och med god grund.Parlamentissa on vallinnut epätoivoinen tunnelma, kun olemme keskustelleet näistä asioista, ja aivan syystä. Utsikterna till att slutföra förhandlingarna inom en snar framtid och den stämning som råder här i parlamentet kommer också att hjälpa Kroatien.Myös mahdollisuus neuvottelujen päättämiseen lähitulevaisuudessa ja parlamentissa vallitseva tunnelma auttavat Kroatiaa. Jag anser att det har rått en god stämning, ett positivt samarbete och en samförståndsanda, som vi i min grupp tackar er för.Mielestäni välillämme on vallinnut hyvä tunnelma, myönteinen suhde ja yhteishenki, josta ryhmäni kanssa kiitän teitä.

Sanan tunnelma määritelmät

  • se, minkälaisia tunteita tilanne herättää henkilössä ja ympäristössä välittyvät tunteet

Esimerkit

  • surullinen tunnelma
  • innostunut tunnelma

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja