HoroskooppiBlogitTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotViihdeReseptit

Sanan tunnusmerkki käännös suomi-ruotsi

 • kännetecken
  Det är demokratins kännetecken.Se on demokratian tunnusmerkki. Yttrandefrihet är ett mycket viktigt kännetecken för ett demokratiskt samhälle.Ilmaisunvapaus on demokraattisen yhteiskunnan keskeinen tunnusmerkki. Jag anser att rättvisa mellan generationerna är ett viktigt kännetecken för ett utvecklat samhälle.Sukupolvien välinen tasa-arvo on mielestäni kehittyneen yhteiskunnan merkittävä tunnusmerkki.
 • karakteristiken
 • karakteristikumett
 • signum
 • teckenett
  Öppenhet i debatten är först och främst ett viktigt tecken på kultur. Man talar ju också om debattkultur.Yksi tärkeä kulttuurin tunnusmerkki on ensinnäkin avoin keskustelu. Puhutaan myös keskustelukulttuurista. Dessutom har vårt initiativ gjort det möjligt för institutet att bli en symbol för förträfflighet och ett igenkännligt tecken på europeisk kvalitet.Meidän aloitteemme on lisäksi tehnyt mahdolliseksi sen, että instituutista tulee huippuosaamisen symboli ja eurooppalaisen laadun tunnusmerkki. Att det finns en politik till fromma för de svagaste är ett tecken på civilisation hos en mänsklig gemenskap som också måste svara upp emot deras behov.Huolehtiminen heikoimmista jäsenistä on sivistyneen yhteiskunnan tunnusmerkki, sillä myös heikoimpien tarpeet on täytettävä.

Sanan tunnusmerkki määritelmät

 • ominaisuus tai vallitseva piirre, jonka avulla henkilö tai asia voidaan tunnistaa

Synonyymit

Esimerkit

 • rikoksen tunnusmerkit täyttyvät
 • sairauden tunnusmerkkinä on kuume ja vapina

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja