TietovisatHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitViihdeBlogitVaihtoautot

Sanan erityinen käännös suomi-saksa

 • speziellDie Kernenergie ist eine spezielle Form der Energie. Ydinenergia on erityinen energiamuoto. Ich habe mir sagen lassen, dass das ein spezielles Problem ist. Tämä on ymmärtääkseni ollut erityinen ongelma. Ich glaube, dass dies ein sehr spezielles Gipfeltreffen werden wird. Uskon, että tämä on hyvin erityinen huippukokous.
 • besonders
  Besonders enttäuschend war die Haltung der afrikanischen Länder. Afrikan maiden asenne on ollut erityinen pettymys. Herr Präsident, das Programm INTERREG liegt uns ganz besonders am Herzen. Arvoisa puhemies, Interreg-ohjelma on meille erityinen sydämenasia. Ich möchte deshalb einen ganz besonders herausgreifen: Minulla on siis yksi hyvin erityinen kohta, jonka haluaisin ottaa esiin.
 • besonderer
  Das war ein Akt von besonderer Qualität. Se oli hyvin erityinen tapahtuma. Der Rundfunk ist ein besonderer Bereich. Televisio- ja radiolähetystoiminta on erityinen ala. Und darunter leidet Europa in besonderer Weise. Tämä on Euroopalle erityinen ongelma.
 • bestimmt
  Mit Änderungsantrag 12 wird versucht, eine bestimmte Definition für den Begriff Kredit einzuführen. Tarkistuksessa 12 pyritään ottamaan käyttöön erityinen luoton määritelmä. Damit Wahlen solch eine spezifische, positive Rolle spielen können, müssen bestimmte Voraussetzungen erfüllt sein. Tiettyjen edellytysten on täytyttävä, jotta vaaleilla voi olla niin erityinen ja myönteinen tehtävä. Was passiert denn, wenn eine bestimmte Entwicklung in der Biotechnologie eine Überprüfung nach ethischen Kriterien erfordert? Mitä tapahtuu, kun bioteknologian erityinen kehityssuunta edellyttää eettistä pohdiskelua?
 • spezifisch
  Im übrigen bleibt es unerläßlich, eine individuelle und spezifische Haushaltslinie vorzusehen. Lisäksi on välttämätöntä suunnitella yksilöllistetty ja erityinen budjettikohta. Das ist eine spezifische Art, seine eigenen Prinzipien aufzugeben. Tämä on erityinen tapa luopua omista periaatteistaan. Jede dieser Institutionen hat ihr eigenes spezifisches Konkurrenzverhalten. Jokaisella näistä toimielimistä on oma erityinen kilpailukykynsä.
 • charakteristisch
 • herausgehoben
 • Lieblings-
 • Sonder-
 • Spezial-

Sanan erityinen määritelmät

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja