ReseptitBlogitVaihtoautotHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmatViihde

Sanan kone käännös suomi-saksa

 • Maschinedie
  Jetzt macht das eine Maschine mit einem Arbeiter. Nykyisin on ainoastaan yksi kone ja sen kuljettaja. Hierbei kann eine Maschine mich nicht ersetzen. Tässä kohdassa kone ei voi korvata minua. In anderen Worten, wir müssen die Maschine neu starten und sicherstellen, dass diese Maschine weniger Verschmutzung macht. Toisin sanoen meidän on saatava kone uudelleen käyntiin ja varmistettava, että se saastuttaa entistä vähemmän.
 • Apparatder
  Die Personalverwaltung ist ein Apparat, den niemand mehr beherrscht. Henkilöstöpolitiikka on kone, jota kukaan ei enää hallitse.
 • Bausteinder
 • Einheitdie
 • Einrichtungdie
 • Fliegerder
 • Flugzeugdas
  Zwei Menschen konnten nach dem Unfall sogar noch weglaufen, obwohl sich das Flugzeug auf der Landebahn zweimal überschlagen hatte. Kaksi ihmistä pystyi jopa kävelemään ulos onnettomuuskoneesta, vaikka kone kaatui kiitoradalla kaksi kertaa. Sämtliche Flugbegleiter sollten über die erforderliche Befähigung verfügen, um sicherzustellen, daß das Flugzeug beispielsweise so schnell und effektiv wie möglich evakuiert wird. Kaikilla miehistön jäsenillä olisi oltava tarvittavat taidot, jotta kone esimerkiksi evakuoitaisiin niin nopeasti ja tehokkaasti kuin mahdollista. Die Endverantwortung hat letztlich immer der Kapitän eines Flugzeugs, und auch der Konsument ist aufgerufen, zu überlegen, ob es für ihn ein Risiko darstellt oder nicht. Loppujen lopuksi lopullinen vastuu on aina lentokoneen kapteenilla, ja myös kuluttajia kehotetaan miettimään, aiheuttaako se heille riskin.
 • GerätdasIch war natürlich hier und weiß nicht, ob das Gerät funktioniert hat. Olin tietenkin paikalla, enkä tiedä, toimiko kone. Das Gerät hat auch zu diesem Zeitpunkt nicht funktioniert, obwohl die Abstimmung gerade angefangen hatte. Kone ei toiminut silloinkaan, vaikka kyse oli ensimmäisistä äänestyksistä. Ich habe bemerkt, dass andere die gleichen Probleme hatten, und deshalb bitte ich die technische Abteilung, dafür zu sorgen, dass die Geräte beim nächsten Mal ordnungsgemäß funktionieren. Huomasin samoja ongelmia olleen muillakin, ja haluan lähettää tekniikalle sellaisen viestin, että toivon mukaan ensi kerralla kone toimii moitteettomasti.
 • Hilfsmitteldas
 • Instrumentdas
 • Vorrichtungdie

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja