HoroskooppiBlogitVaihtoautotTietovisatReseptitTV-ohjelmatViihde

Sanan rauha käännös suomi-saksa

  • Friedender
    Frieden ist nicht abstrakt, sondern konkret. Rauha on konkreettista, ei abstraktia. Sieg ist nicht dasselbe wie Frieden. Voitto ei ole sama kuin rauha. Nur ein Beispiel: Krieg und Frieden. Esimerkkinä mainittakoon sota ja rauha.
  • RuhedieDarüber kann die Ruhe in Europa nicht hinwegtäuschen. Euroopan rauha ei voi peittää sitä. Erforderlich sind politische Ruhe und das Herauskristallisieren der politischen Landschaft im Kosovo. Poliittinen rauha, poliittisten maisemien hahmottuminen, on Kosovolle välttämätön asia. In der Föderation, die ich öfter besucht habe, herrscht tatsächlich ziemlich viel Ruhe und Ordnung. Liittovaltiossa, jossa olen vieraillut usein, vallitsee tosiaankin suhteellisen vakaa rauha ja järjestys.
  • Friededer
    Der Friede ist verwundbar und erfordert größte Sorgfalt. Rauha on haavoittuvainen, ja se tarvitsee paljon huolenpitoa. Der soziale Friede, meine ich, ist ein wertvolles Gut. Yhteiskunnallinen rauha on mielestäni arvokasta omaisuutta. Wir wissen sehr wohl, daß der Friede von diesem Gleichgewicht abhängt. Tiedämme varsin hyvin, että rauha on riippuvainen tästä tasapainosta.
  • Scheinfriededer

Sanan rauha määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja