ReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitViihdeTietovisat

Sanan acknowledged käännös englanti-suomi

  • hyväksyttyRahoituspalvelujen toimintasuunnitelma tunnustetaan nyt kaikkialla menestykseksi, koska 39 kaikkiaan 42 lainsäädäntötoimenpiteestä on hyväksytty. It is now universally acknowledged that the FSAP has been a success, given that 39 of the 42 legislative measures have been adopted. Tällä välin on hyväksytty yleisesti se, että vuoden 1999 kiinteiden hintojen käyttö taloudellisen ennakkokatsauksen laadinnassa tarjoaa käytännön kannalta monia etuja. It is now generally acknowledged that the use of constant 1999 prices for drawing up the financial perspective offers a number of practical advantages. Näiden korallien ja muiden syvänmeren eliöiden historiallinen arvo ymmärretään vasta ajan mittaan, ja niiden tarjoamat suunnattomat bioteknologiset mahdollisuudet on jo yleisesti hyväksytty. The value of these corals and other deep-sea organisms to our heritage will be seen over time and it is widely acknowledged that they have huge biotechnological potential.
  • myönnettyTämä on myönnetty selväsanaisesti Amsterdamin sopimuksen 299 artiklan 2 kohdassa. This has been expressly acknowledged in Article 299(2) of the Treaty of Amsterdam. Eittämättä joitakin virheitä on myönnetty tapahtuneen, mutta selkeää myöntöä vielä odotetaan. Admittedly, some errors have been acknowledged, but a clear admission has yet to come. Yhtä innokkaasti ei ole sen sijaan myönnetty sitä, että se on ollut myös menestyksellinen vaurautta edistävä prosessi. What is not so readily acknowledged is that it has also been a successful prosperity process.
  • tunnustettuKenties parlamentin valmiuksia ei ole varauksetta tunnustettu. This has perhaps not been fully acknowledged. Tämä on vahvistettu ja yleismaailmallisesti tunnustettu tosiasia. This is an established and universally acknowledged fact. Totuus ihmisoikeusrikkomuksista on nyt tullut julki ja tunnustettu. The truth about human rights violations is now public and acknowledged.

Sanan acknowledged määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja