ViihdeHoroskooppiReseptitBlogitTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan acquainted käännös englanti-suomi

  • perehtynytArvoisa komission jäsen, olette epäilemättä perehtynyt Kyproksen kysymykseen sangen hyvin. Commissioner, that you are fully acquainted with the Cyprus issue I do not doubt. Kysyn tätä siksi, että minun laillani tekin olette perehtynyt hyvin perustuslakiehdotukseen. I ask this question as you, like me, are well acquainted with the Draft Convention. Jokainen, joka on asunut ja työskennellyt kyseisissä maissa ja perehtynyt niiden politiikkoihin ja kehityssuunnitelmiin, lienee kanssani samaa mieltä. Anyone who has lived and worked in those countries and become acquainted with their policies and development plans would agree with me.
  • tuttuOngelma on meille kaikille tuttu. We are well acquainted with its problems. On havaittavissa, että parlamentti on teille tuttu jo pitemmältä ajalta. One can see that you have been acquainted with this House for quite some time. Tämä tapaus ei ollut minulle entuudestaan tuttu, mutta on sanomattakin selvää, että ihmisoikeudet – niin matkailijoiden kuin kaikkien muidenkin henkilöiden ihmisoikeudet – on turvattava kaikkialla. I was not previously acquainted with this case, but it goes without saying that human rights – those of every traveller as much as of every other person – must be upheld everywhere.
  • tutustunut

Sanan acquainted määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja