ViihdeBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatReseptit

Sanan alike käännös englanti-suomi

  • samanlainenSitä koskevan lainsäädännön on oltava kaikille samanlainen, niin suurille kuin pienillekin maille. Its legislation is to apply equally to all, to large and small countries alike. Tämä johtuu kahdesta syystä: älyllisen työn tulosta ei voi koskaan mitata määrällisesti, eikä yksi idea ole koskaan samanlainen kuin toinen. There are two of reasons for this: works of art are not quantifiable: no two ideas are alike.
  • samannäköinen
  • yhtäSe auttaa kuluttajia ja pk-yrityksiä yhtä lailla. It will help customers and small businesses alike. Se on tärkeää yhtä lailla sekä joustavuuden, työntekijän että työantajan kannalta. It is important for flexibility, for the worker and the employer alike. Arvostaisin suuresti tästä asiasta annettavaa selvitystä, jonka te olette meille ja äänestäjille yhtä lailla velkaa. I would appreciate some clarity on this, which you owe us and the voters alike.
  • yhtäläisestiTämä merkitsee käytännössä muutosta, josta yritykset ja verohallinnot hyötyvät yhtäläisesti. Businesses and tax administrations alike are set to gain from this new situation. Jos EU:n lainsäädäntöä tarvitaan, on tehtävä asianmukainen elinkeinoelämän kustannus-hyötyanalyysi, joka koskee yhtäläisesti pienyrityksiä ja työntekijöitä. If it is needed, we need to have a proper cost-benefit analysis of businesses, including small businesses, and the workforce alike.

Sanan alike määritelmät

Esimerkit

  • The twins were alike.
  • We are all alike concerned in religion

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja