Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan assured käännös englanti-suomi

 • itsevarma
  Parlamentti on itsevarma ja keskeinen tekijä yhteisön politiikassa. We have become self-assured and a major player in European politics. Lissabonin sopimus osoittaa EU:n olevan valmis, luottavainen ja itsevarma. The Lisbon Treaty now demonstrates that Europe is ready, confident and self-assured. Haluaisin tässä yhteydessä antaa tunnustusta EKP:lle, joka on osoittanut olevansa maailmanlaajuisesti itsevarma ja tehokas toimija, jonka pääasiallinen vahva tuki on euro. In this context let me pay tribute to the ECB, which has shown itself an assured and effective global player, with the euro a key steadying force.
 • röyhkeä
 • turvattu
  Tietä rauhaan ei ole turvattu. The road to peace is not assured. Emme saa antaa niiden uskoa, että tulevaisuus on turvattu. We cannot let them believe their future is assured. Tämän yleiseurooppalaisen hankkeen menestyminen on kaikkea muuta kuin turvattu. The success of this pan-European undertaking is far from being assured.
 • vakuutettu
  Meille on vakuutettu, että Belgian lainsäädäntöä on noudatettu. We have been assured that the Belgian rules have been complied with. Muun muassa nämä ovat vaatimuksiamme, ja meille on vakuutettu, että niitä todella myös noudatetaan. Those – among others – were our demands, and we were assured that they would actually be complied with. Hallituslähteistä minulle on vakuutettu, että merimiehet saavat liikkua rajoituksetta valtion sisällä. Government sources have assured me that the sailors have unrestricted freedom of movement within the country.
 • vakuuttunut
  Komission jäsen voi olla vakuuttunut, että me tutkimme ne tarkoin. The Commissioner may be assured that we will scrutinise them well. Voitte olla vakuuttunut siitä, että parlamentti ottaa teidät vastaan hyvin mielissään ja optimisena. Please rest assured that Parliament is receiving you with great affection and optimism. Olen vakuuttunut siitä, että Eurooppa on nyt vahvempi, itsevarmempi ja luottavaisempi. Indeed, I am convinced that Europe today is stronger, more self-assured and more confident.
 • varma
  Hankkeen menestyksen on oltava varma. The project's success must be assured. Olen varma, että raportti on väärässä. I am assured that report is wrong. Hän voi olla varma siitä, että aihe on meille ensisijaisen tärkeä. He can be assured that it is a priority for us.

Sanan assured määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja