TietovisatReseptitBlogitTV-ohjelmatVaihtoautotViihdeHoroskooppi

Sanan want käännös englanti-suomi

 • haluta
  Sen sijaan hän huomaakin, että häntä ei haluta sinne. Instead he finds that he is not wanted. Meidän pitäisi haluta nähdä lisää työpaikkoja, ei vähemmän. We should want to see more jobs, not less. Tiedän, että keskustelua ei haluta. I know that we do not want to have this debate.
 • tahtoa
  Tahtoa on, ja nyt tarvitaan poliittista aloitteellisuutta.The goodwill is there. I now want the political initiative. Onkin syytä kysyä, onko jäsenvaltioilla edes tahtoa siihen. It makes you wonder whether the Member States even want one. Parlamentti toteuttaa aina lopulta nöyrästi EU: n poliittisen eliitin tahtoa. In the end Parliament always humbly does what the EU political elite wants.
 • halu
  Jos jäsenvaltioilla on tarve tai halu tehdä enemmän turvallisuutensa eteen, niiden on vastattava kustannuksista itse. If Member States need or want to do more, then they should bear the cost of that. Haluan kuitenkin vakuuttaa teille vielä kerran, että puheenjohtajavaltiolla ja neuvostolla on tarvittava poliittinen halu ratkaista asia. However, I do want to assure you once again that the Presidency and the Council have the political will to settle the matter. Toimielinten kannalta epätoivoinen halu pitää perustamissopimus nykyisellään ei ehkä ole paras tapa säilyttää sen sisältö muuttumattomana. As regards the institutions, desperately wanting to keep the Treaty as it stands may not be the best way of saving its substance.
 • kaipuu
 • köyhyys
  Me haluamme, että kalastusala kehittyy ja köyhyys näillä saarialueilla voitetaan, toisin sanoen haluamme tukea kehitystä. We want the fisheries sector to develop and poverty to be overcome in these archipelagos: in other words, we want development aid. Arvoisa puhemies, hyvät parlamentin jäsenet, jotta köyhyys voidaan poistaa, on kurottava umpeen puheiden ja tekojen välinen kuilu. Mr President, ladies and gentlemen, if we want to consign poverty to history, the gap between words and deeds needs to be closed. He eivät vieläkään halua puuttua tilanteeseen, jossa köyhyys koskettaa lähes 78 miljoonaa ihmistä, joista 25 miljoonaa on matalapalkkaisia työntekijöitä. They still do not want to alter the situation of poverty affecting nearly 78 million people, 25 million of whom are workers on low wages.
 • pula
  joutua pulaanKaikesta oli pulaa.pulavuodet
 • puute
  Haluan ainoastaan todeta, että tämä synkkä tilanne ei ole ainoastaan markkinoilla ilmenevä puute. I merely want to point out that this abysmal state of affairs is not just a weakness in the market. Tämä on suuri puute, ja meidän täytyy jatkaa jäsenvaltioiden painostamista, jos haluamme yhtenäistä politiikkaa. This is a big gap and we must continue to put pressure on Member States if we want a coherent policy. Ongelmana ei ole työllistymismahdollisuuksien tai työpaikkojen puute vaan se, ettei kukaan halua mennä sinne töihin. The problem is not a lack of employment opportunities or a shortage of work. It is that nobody wants to go there to work.

Sanan want määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja