BlogitTV-ohjelmatTietovisatNauris.fiVaihtoautotHoroskooppiReseptit

Sanan barrier käännös englanti-suomi

 • este
  Ensinnäkään näitä esteitä ei ole yksilöity. Firstly, the barriers are not identified. Yksi on teknologinen edistys ja esteiden poisto. One is technological progress and removal of barriers. Tämä tapahtuu vähentämällä kaupan esteitä. This will be done by reducing barriers to trade.
 • aita
  On selvää, että aita on sekä moraalinen rikos että poliittinen virhe. Clearly, this barrier is a moral outrage and a political mistake. Haluan tietenkin, että muuri poistetaan, mutta päinvastoin kuin jotkin toiset muurit, jotka tappavat, tämä aita pelastaa henkiä. Of course I want the barrier to disappear, but unlike some barriers which kill, it is a barrier that saves. Paljon puhuttu turva-aita todellakin vaikeuttaa Palestiinan valtion perustamista. This notorious barrier certainly does hinder the creation of a Palestinian state.
 • raja
  Parhaillaan luodaan keinotekoista raja-aitaa, joka on vakava uhka rauhalle. An artificial barrier is being created that represents a serious threat to peace. Katsokaapa, kuinka paljon raja-aitoja on kaatunut ja kuinka moni väärinkäsitys on selvitetty! Look at how many barriers have been torn down, how many misunderstandings have been overcome! Tiedän siis, mitä maantieteelliset raja-aidat ovat ja missä määrin Euroopan unioni voi madaltaa niitä. I am therefore aware of what geographical barriers are and how the European Union can help to break them down.
 • portti
  vanhaakaupunkia ympäröivän muurin portitSulje portti.Saksalaiset etenivät aina Moskovan porteille.
 • puomi
 • tuulipuomi
 • veräjä

Sanan barrier määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2019 Ilmainen Sanakirja