Jääkiekon MMVaihtoautotBlogitHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmatReseptitViihde

Sanan crude käännös englanti-suomi

  • karkeaTämä on karkea ja arvostelukyvytön väline. This is a crude and indiscriminate instrument. . (FR) Katiforisin mietintö on jäsenvaltioiden talouspolitiikan laajoja suuntaviivoja koskeva karkea puolustuspuhe. The Katiforis report is a crude apology for the broad economic policy guidelines of the Member States. Aluksi hioimme karkealla hiekkapaperilla.
  • raakaVaikka maat ovat keskenään erilaisia, syyt ovat miltei aina samat, nimittäin raaka-aineet ja raakaöljy. Even though the countries themselves differ, the reason is almost always the same: raw materials and crude oil. Minun on kerrattava tapahtumat selittääkseni, miksi voin tehdä tällaisen vertauksen, koska myönnän, että se on melko raaka. I shall have to run through the course of events to explain why I permit myself this comparison, as I realise it is rather crude. Maassa ei ole raakaöljyä, kuten Lähi-idässä, mutta maassa on raaka-ainetta, jota tarvitaan matkapuhelinten valmistukseen eli kolumbiitti-tantaliittia. It has no crude oil, unlike the Middle East, but it does have a raw material which is needed for the production of mobile phones: coltan.
  • raakaöljyRaakaöljy- ja/tai öljytuotevarastojen vähimmäistaso ( Minimum stocks of crude oil and/or petroleum products ( Raakaöljy- ja/tai öljytuotevarastojen vähimmäistasoa on säännelty monilla direktiiveillä. There have been many directives regulating the minimum level of crude oil and/or petroleum products. GUE/NGL-ryhmän puolesta. - (FI) Arvoisa puhemies, arvoisa komission jäsen, raakaöljy on kalliimpaa kuin koskaan. on behalf of the GUE/NGL Group. - (FI) Mr President, Commissioner, crude oil is more expensive than ever.
  • yksinkertainenTuohon aikaan taitoluistelijat vielä tekivät lutzin yksinkertaisena.Tämä on kohtuullisen yksinkertainen tehtävä.

Sanan crude määritelmät

Esimerkit

  • crude oil
  • a crude shelter
  • a crude truth
  • a crude remark

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja