VaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatViihdeHoroskooppiReseptitBlogit

Sanan being käännös englanti-suomi

 • olento
  On kuitenkin kiistämätön tosiasia, että ihminen on maapallon vilkkaimmin viestivä olento. It is an unquestionable fact, however, that the human being is the most communicative being on earth. Ihminen ei ole evoluutioprosessin viimeinen linkki, vaan olento, jolle hänen Luojansa antoi elämän. Man is not the last link in an evolutionary process, but is a being who was given life by his Creator. Inhimillinen olento ei tarvitse vain sitä, että hänelle annetaan keinot elää, vaan myös ja ennen kaikkea syyt elää. The human being not only needs to be given the means to live, but also, and above all, he needs the reasons to live.
 • olemassaolo
  Esimerkiksi Montenegrossa on vihdoin tunnustettu homoseksuaalisuuden olemassaolo. In Montenegro, for example, the existence of homosexuality is finally being recognised. Monien riippumattomien kansalaisjärjestöjen ja poliittisten puolueiden olemassaolo on edelleen kiellettyä. A great many independent NGOs and political parties are still being denied the right to exist. Luovuttajat on seulottava, jotta todettaisiin tautien siirtymisriskin olemassaolo tai sen puuttuminen. Donors must be screened to establish whether or not there is a risk of any disease being transmitted.
 • olio
  Mies olisi siten se karvainen ja riidanhaluinen olio, maailman kaiken epäjärjestysten lähde. This makes men into hirsute and aggressive beings who are the source of all the world' s problems. Olio on luokan ilmentymä eli instanssi.
 • olo
  Todelliseen demokratiaan kuuluu valppaana olo ja se, ettei olla toissilmäisiä. Sound democracy means being alert and not blind in one eye. Valmisteilla olo ja käytännön toteutus ovat kuitenkin kaksi eri asiaa. But there is a difference between being in the pipeline and being put into practice. Tehdä olonsa mukavaksi.
 • transsukupuolisuus

Sanan being määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja