TietovisatTV-ohjelmatReseptitNauris.fiHoroskooppiVaihtoautotBlogit

Sanan material käännös englanti-suomi

 • materiaali
  Se on ensiluokkainen, kulumista kestävä materiaali. It is an excellent, durable material. Kolmas asia on rikastettu materiaali, joka on rikkomus ja jonka valmistamista jatketaan. The third thing is enriched material, which is in breach and is continuing to be produced. Miten todistat, että lähettämäsi materiaali ei kuulu tekijänoikeuden piiriin? How do you prove that it was not material protected by copyright that you sent?
 • aineisto
  Esitetty aineisto herättää muutamia kysymyksiä. The material presented raises some issues. Laiton ja vahingollinen aineisto Internetissä Illegal and harmful material on the Internet Saatavillamme oleva aineisto ja julkaistu tutkimus ovat valaisevia mutta eivät normatiivisia. The material available to us and the study as published are enlightening, but they are not normative.
 • aines
  Käytetään se aines hyväksi, mikä voidaan. Let us exploit what materials we can. yhteiskunnan rikollinen ainesTämän leivän aines koostuu lähinnä rukiista.
 • raaka-aine
  Tieto tulee olemaan raaka-aine. Information will be the raw material. Arvoisa puhemies, arvoisa komission jäsen, hyvät parlamentin jäsenet, puu on uusiutuva raaka-aine ja rakennusmateriaali, jolla on hyvä tulevaisuus. Mr President, Commissioner, ladies and gentlemen, wood is a renewable material, a construction material with a future. Emme saa unohtaa, ja tämä on tarkoitettu heille, jotka haluavat sulkea kaivokset, että hiili ei ole ainoastaan tärkeä energian raaka-aine, vaan myös kemiallinen raaka-aine. We must also not forget - and here I am addressing those who would like to close all mines - that coal is not only an important raw material for energy, but also a chemical raw material.
 • aine
  PVC on yhteiskunnassamme erittäin tärkeä aine. PVC is a very important material in our society. On varmistettu, että tämä aine ei palaa Euroopan unioniin. It has been ensured that this material does not return to the European Union. Toriumreaktoreista voidaan todeta, että torium on halkeamiskelvoton aine. Regarding thorium reactors, thorium is a non-fissile material.
 • aineellinen
  Euroopan unionin laajentuminen ei ole kuitenkaan pelkästään aineellinen kysymys. The enlargement of the European Union is, however, not just a material question. Syyt väestönkasvun romahdukseen ovat hyvin monimuotoisia ja niissä yhdistyvät sosiaaliset kysymykset ja aineellinen turvallisuus. The reasons for the drop in population growth are very complex and transcend social issues and material security. Uudistukset, motivointi ja välttämätön aineellinen turvallisuus ovat suorassa yhteydessä toisiinsa. There is a direct connection between reform, motivation and necessary material security.
 • aineenkoetus
  rikkova aineenkoetus, rikkomaton aineenkoetus
 • kangas
 • merkittävä
  Mietintönne on erittäin ajankohtainen ja merkittävä. Your report is extremely topical and material. Arktinen alue on siis Euroopalle merkittävä energian, raaka-aineiden ja kalan toimittaja. The Arctic is therefore a major contributor of energy, raw materials and also fish for Europe. Kaikkien EU:n maataloustuotteiden sisältämien raaka-aineiden alkuperä on merkittävä selvästi. Every agricultural product in the EU must be clearly labelled with the origin of the raw materials.
 • olennainen
  Maatalouden maksuihin virheillä oli jälleen olennainen vaikutus. In the Chapter on agriculture, payments were again affected by material errors. Raaka-aineiden laatu on olennainen asia lopputuotteen aitouden varmistamisessa. Quality of raw materials is essential to guarantee the authenticity of the final product. Virhetaso on yhä olennainen "tutkimuksen, energian ja liikenteen" toimintalohkoryhmässä, mutta komissio on toteuttanut korjaavia toimenpiteitä virhetason madaltamiseksi. Although there continues to be a material level of error in Research, energy and transport, remedial measures taken by the Commission have helped to reduce it.

Sanan material määritelmät

Esimerkit

 • This compound has a number of interesting material properties
 • Dont let material concerns get in the way of living a happy life
 • Youve made several material contributions to this project
 • This is the most material fact in this lawsuit
 • Asphalt, composed of oil and sand, is a widely used material for roads
 • We were a warm-up act at the time; we didnt have enough original material to headline
 • Youll need about a yard of material to make this
 • boyfriend material, girlfriend material, wifey material
 • John Doe is a great governor, and I also believe he is presidential material
 • He is not the only one. I believe we have lots of presidential material in various public offices
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja