HoroskooppiTV-ohjelmatBlogitTietovisatReseptitNauris.fiVaihtoautot

Sanan both käännös englanti-suomi

 • molemmat
  Molemmat väitteet ovat vääriä! They are wrong on both counts! Silloin molemmat osapuolet olisivat tyytyväisiä. Both sides would then be happy. Ovatko molemmat osapuolet yhtä syyllisiä? Are both sides equally to blame?
 • sekä
  Se on sekä johdonmukaista että oikein. That is both logical and correct. Meidän olisi autettava sekä Kreikkaa että ”M:ää”. We should help both Greece and 'M.'. Se on sekä paradoksaalista että kevytmielistä. It is both paradoxical and frivolous.
 • kumpikins
  Olimme kumpikin Balilla, olimme kumpikin Poznańissa ja lähdemme kumpikin Kööpenhaminaan. We were both in Bali, we were both in Poznań, and we will both be in Copenhagen. Kumpikin valtio on lähestymässä päämäärää. Both are approaching the goal. Kumpikin osapuoli piti sitä erittäin hyödyllisenä. Both sides found it very useful.
 • molempip
  Molempaan polveen sattuu.
 • sekä ... että
 • kummatkin
  Kummatkin ovat älykkäitä strategeja. They are both clever strategists. Kummatkin edustavat osaa todellisesta Euroopasta. Both represent a part of the real Europe. Minä voisin nostaa kummatkin käteni. I should put both hands up in that regard.

Sanan both määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2019 Ilmainen Sanakirja