ReseptitHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatBlogitViihde

Sanan tekosyy käännös suomi-englanti

 • pretext
  us
  Invoking this freedom is a mere pretext. Tähän vapauteen vetoaminen on pelkkä tekosyy. This is merely a pretext, however. Tämä on kuitenkin vain pelkkä tekosyy. The Bronze Soldier was just a pretext. Pronssisotilas oli pelkkä tekosyy.
 • excuse
  That is not an excuse, it is not an evasion. Tämä ei ole tekosyy eikä veruke. For others, it is an excuse for protectionism. Toisille se on tekosyy protektionismiin. I do not believe that excuse is any good anymore. Tämä tekosyy ei ole mielestäni enää hyvä.
 • plea
  a plea for mercy
 • reason
  us
  No religion can ever, under any circumstances, be a reason, an excuse, or cover for carrying out any kind of discrimination. Mikään uskonto ei voi koskaan, missään olosuhteissa olla syy, tekosyy tai naamio minkäänlaiselle syrjinnälle. However, this reasoning is now invalidated by today' s text as we are being told that the beef labelling obligation is to be postponed. Mutta joka tapauksessa tämä tekosyy on nykyisen asiakirjan takia mitätön, koska olemme saaneet tietää, että pakollista naudanlihan merkitsemistä lykätään vielä entisestään. The reason this tree fell is that it had rotted

Sanan tekosyy määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

 • keksiä tekosyitä

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja