VaihtoautotReseptitBlogitTietovisatHoroskooppiNauris.fiTV-ohjelmat

Sanan tekosyy käännös suomi-englanti

 • pretext
  us
  Invoking this freedom is a mere pretext. Tähän vapauteen vetoaminen on pelkkä tekosyy. This is merely a pretext, however. Tämä on kuitenkin vain pelkkä tekosyy. The Bronze Soldier was just a pretext. Pronssisotilas oli pelkkä tekosyy.
 • excuse
  That is not an excuse, it is not an evasion. Tämä ei ole tekosyy eikä veruke. For others, it is an excuse for protectionism. Toisille se on tekosyy protektionismiin. I do not believe that excuse is any good anymore. Tämä tekosyy ei ole mielestäni enää hyvä.
 • plea
  a plea for mercy
 • reason
  us
  No religion can ever, under any circumstances, be a reason, an excuse, or cover for carrying out any kind of discrimination. Mikään uskonto ei voi koskaan, missään olosuhteissa olla syy, tekosyy tai naamio minkäänlaiselle syrjinnälle. However, this reasoning is now invalidated by today' s text as we are being told that the beef labelling obligation is to be postponed. Mutta joka tapauksessa tämä tekosyy on nykyisen asiakirjan takia mitätön, koska olemme saaneet tietää, että pakollista naudanlihan merkitsemistä lykätään vielä entisestään. The reason this tree fell is that it had rotted
 • alibi
  us
  It does not give Israel an alibi for engaging in such criminal acts. Se ei ole Israelille tekosyy syyllistyä tällaisiin rikoksiin. But a cultural tradition cannot be used as an alibi for trampling all over human rights. Kuitenkaan mikään kulttuuriperinne ei voi olla tekosyy ihmisoikeuksien polkemiseen. European employment policy must not be used as an alibi for the failure of national employment policies! Euroopan työllisyyspolitiikka ei saa olla tekosyy sille, että kansalliset työllisyyspolitiikat epäonnistuvat!
 • cop-out
  It is the greatest cop-out in the world for airlines to say to passengers that the delay is caused by air traffic. On maailman suurin tekosyy, että lentoyhtiöt sanovat matkustajille, että viivästyminen johtuu lentoliikenteestä. His disappearance on the day of the audition was just a cop-out.It was a cop-out to say he couldnt sign the petition because he sprained his wrist.
 • make-believe

Sanan tekosyy määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

 • keksiä tekosyitä
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja