TietovisatTV-ohjelmatNauris.fiHoroskooppiReseptitBlogitVaihtoautot

Sanan bull käännös englanti-suomi

 • sonni
  Jos alamme kloonata sonneja, ja kloonatusta sonnista saatu hieho laitetaan sitten poikimaan niin, että siittäjänä on sama sonni, rajoitamme geenivarantoa entisestään. If we start cloning bulls and the heifer from a cloned bull is then put back on to the offspring, so the same father is used, then we will create an even tighter gene pool. Mikäli saamme uudistuksella aikaan sen, että lehmät pääsevät laitumelle, kantaa sonni jälleen Lady Eurooppaa, siitä olen varma! If we can manage to get the cows back in the fields through a reform, then the bull will carry off Europa once again, of that I am quite sure!
 • härkä
  Myös kielikuvanne ovat selvästi espanjalaisia: härkä ja sen sarvet. Clearly your metaphors also come from Spain: the bull and its horns. Viimeksi yksi hänen ryhmänsä jäsenistä, jäsen Kilroy-Silk, mylvi kuin härkä mikrofonin kautta. Last time, one of his members, Mr Kilroy-Silk, bellowed like a bull through the microphone. Olette ollut varovainen matadori; minä olen varovainen härkä ja pysyn aitauksessani. You have been a cautious matador; I will be a cautious bull and I will remain in my enclosure.
 • koiras
  Lintujen koiraat ovat yleensä värikkäämpiä kuin naaraat.
 • bulla
  Muistan erään 800-luvun ensyklikan tai paavin bullan nimeltään Oriente ian sole, jossa todettiin yksiselkoisesti: "eikö ole totta, että aurinko paistaa samalla tavoin jokaiselle?" I well remember one encyclical or perhaps a papal bull from the 9th century called Oriente ian sole which clearly stated, 'is it not true that the sun shines in just the same way on everyone?'
 • karhu
  Lähetin jo toisen karhun, kun Virtanen ei ole vieläkään maksanut laskuaan.Puhelinoperaattorilta saapui karhukirje.
 • sika
  "Mä ajattelin et se on ihan sika hyvä idea!"Matilla on sikalassaan kasvamassa 200 sikaa.Se sika kuvitteli saavansa koko hoidon ilmaiseksi!
 • sinetti
 • uros
  urosliitin, uroskierreAseta naaraspontti seinää vasten siten että urospontti jää näkyviin.
 • uros-

Sanan bull määritelmät

 • derived from the name of the animal
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja