TV-ohjelmatNauris.fiReseptitBlogitVaihtoautotHoroskooppiTietovisat

Sanan denigrate käännös englanti-suomi

 • mustata
 • mustamaalata
  Tarkoitukseni ei ole mustamaalata muita maita. It is not to denigrate other countries. Ymmärrämme kaikki, että jäsen Cashmanin mainio mietintö on kuitenkin melko kunnianhimoinen, enkä nyt halua mustamaalata sitä. We all accept that Mr Cashman’s excellent report is still and I do not mean to denigrate it - an aspirational report. kirjallinen. - (EN) Vaikka Euroopan unionia on yritetty mustamaalata mittajärjestelmien vuoksi, on käynyt selväksi, että EU pystyy käsittelemään tällaiset asiat käytännöllisesti. in writing. - It is clear now that, despite the worst attempts of some to denigrate the European Union on the basis of measurements, the EU is able to deal with issues in a practical manner.
 • pimentää
 • vähätellä
  Se on äärimmäisen hyödyllinen väline, jota ei missään nimessä pitäisi vähätellä sen vuoksi, että se johtaa huonoon tulokseen. It is an extremely useful tool that should not in any way be denigrated because it leads to a bad result.
 • häpäistä
 • haukkua
 • panetella
  Jäsen Martinin ei pitäisi panetella asiaa, vaikkei se oikein sovikaan hänen tämänhetkisiin suunnitelmiinsa eikä suunnitelmiin. That is something that Mr Martin should not denigrate, even if it does not fit into his present programme and that of the !

Sanan denigrate määritelmät

Esimerkit

 • You have no right to denigrate people and things that you have no personal experience with
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja