TV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatBlogitVaihtoautotViihdeReseptit

Sanan fill käännös englanti-suomi

 • täyttää
  Se täyttää minut valtavalla optimismilla. It fills me with enormous optimism. Niissä on tilaa ja aukkoja, jotka voidaan täyttää. They leave space and gaps to fill in. Elintarviketeollisuus täyttää nämä aukot taidoissa. The foodstuffs industry fills these gaps.
 • täyttö
 • täyttyä
  Oletan, että täällä istuntosalissa, joka alkaa nyt täyttyä mukavasti, vain harvat jäsenet pitävät tällaista tulevaisuudennäkymää houkuttelevana. I assume that here in this Chamber, which is now starting to fill up nicely, there are few Members for whom this prospect is an enticing one. Sieniä oli metsässä niin paljon, että korit täyttyivät nopeasti.Toiveeni täyttyi, kun sain oman koiran.
 • absorboida
 • paikata
  Näin ollen sosialistien tarkistusten tarkoituksena on nimenomaan paikata tätä aukkoa. Therefore, the socialist amendments aim to fill this particular gap. Vajetta on hyvin vaikea paikata uusiutuvilla energialähteillä kuten aurinko- ja tuulienergialla tai biopolttoaineilla. The gap can be filled with renewables only with great difficulty, whether solar, wind or biofuels. Aukko voidaan kuitenkin paikata antamalla ihmisille oikeus sanoa sanottavansa Lissabonista, lisääntyvästä federalismista ja näiden elimien tuottamasta byrokratiasta. The gap will be filled, however, by giving people their say on Lisbon, on increasing federalism, and on the litany of red tape that comes from these institutions.
 • tarpeeksi
  Niitä vastustettiin ja katsottiin, että ne halventavat naisia ja että naisia ei ole tarpeeksi näihin paikkoihin. They were opposed and seen as something that would cheapen women and it was thought that there were not enough women to fill these positions.
 • täydentää
  Haluaisin täydentää jonkin verran sitä, mitä arvoisa edustaja sanoi. Let me fill the honourable member in a bit. täydentää ristisanatehtäväätäydentää lomaketta
 • täytep
  Toivon, että se, mitä puuttuu, täytetään vielä, jotta syntyy todellinen täyte. I hope that these gaps can still be filled, so that we are talking about a real filling. Hillomunkin täytteenä on vadelmahilloa.pizza kolmella täytteellä
 • täyteaine

Sanan fill määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2022 Ilmainen Sanakirja