TV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatBlogitReseptitViihdeVaihtoautot

Sanan gas käännös englanti-suomi

  • bensiiniLyijyttömän bensiinin ja kaasuöljyn verotus ( Taxation of unleaded petrol and gas oil ( Lyijyttömän bensiinin ja kaasuöljyn verotus (keskustelu) Taxation of unleaded petrol and gas oil (debate) Kaasu on myös paljon edullisempaa ja puhtaampaa kuin bensiini tai diesel. Also gas is much cheaper and much cleaner than petrol or diesel.
  • kaasuKyseessä on öljy ja myös kaasu. We are talking about oil, and also about gas. Tulevaisuudessa kaasu on tärkeää, kuten öljykin. Gas will be important, as will oil in the future. Öljy ja kaasu dominoivat yhä energiankulutusta. Oil and gas continue to dominate energy consumption.
  • bensa
  • kaasupoltin
  • kaasuputkiKyseessä on sosioekonomisesti äärimmäisen tärkeä kaasuputki. This gas pipeline is of great socio-economic importance. Kyseessä oli silloin Itämeren kaasuputki Venäjältä Saksaan. The issue then was the Northern Gas Pipeline from Russia to Germany. Nord Streamin kaasuputki mahdollistaa Venäjän maakaasutoimitusten lisäämisen. The Nord Stream pipeline will make it possible to increase the supply of natural gas from Russia.
  • kaasuttaaSinä et osaa kaasuttaa mäkilähdössä.Auto kaasutti pois.Elintarvikkeita kaasutetaan suojakaasuilla tuotteiden säilyvyyden parantamiseksi.
  • vetykaasuAine syövyttää metalleja, kuten sinkkiä, magnesiumia ja alumiinia vapauttaen syttyvää vetykaasua.

Sanan gas määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja