ViihdeVaihtoautotTV-ohjelmatReseptitTietovisatHoroskooppiBlogit

Sanan happiness käännös englanti-suomi

  • onnellisuusKirjeessä luvattiin rauha, onnellisuus ja demokratia kuudessa kuukaudessa. This letter promised peace, happiness and democracy in six months. Arvoisa puhemies, jos Palacion onnellisuus on nyt riippuvainen tästä, me kannatamme tätä tehdäksemme hänet tänään onnelliseksi. Mr President. If Mrs Palacio Vallelersundi's happiness depends on this, then we agree, to make her happy today. Se, mitä eräs urheilutapahtuma ilmaisi äskettäin, oli Euroopan kansojen tuntema onnellisuus siitä, että he kuuluvat yhteen kansakuntaan. At a recent sporting event, the happiness of the European people at belonging to a nation was clearly expressed.
  • onniAldous Huxley sanoi kerran, että onni on kuin koksi. Se syntyy sivutuotteena, kun valmistetaan jotakin aivan muuta. Aldous Huxley once said that happiness is like coke - something you get as a by-product of the process of making something else. Hän sanoi: " Mielestäni halu avioliittoon nostaa nykyisin esiin kiusallisen pulman, koska onni ja ilo, joka kuuluu avioitumiseen, on varastettu meiltä kokonaan." He said: "I believe that the longing for marriage raises a painful dilemma these days, for we have been completely robbed of the happiness, the joy that accompanies a wedding." Mikä onni, että ehdin lentokoneeseen.
  • iloTämä ilo jaettiin tuolloin yleisesti Länsi-Euroopassa. That happiness was generally shared in Western Europe at the time. Playstation on poikien ilona mökillä.

Sanan happiness määritelmät

Esimerkit

  • Some beauties yet no precepts can declare, For theres a happiness, as well as care. — Alexander Pope

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja