TV-ohjelmatVaihtoautotBlogitTietovisatHoroskooppiReseptitNauris.fi

Sanan harmony käännös englanti-suomi

 • harmonia
  Hänen mielestään moninaisuudessakin voi vallita harmonia, eikä hän hyväksy minkäänlaista suvaitsemattomuutta. Harmony in diversity was possible, and there could only be zero tolerance for intolerance. Euroopan unioni tarvitsee Suomen tuomaa selkeää, dynaamista harmoniaa. Europe needs the clear, dynamic harmony which Finland brings. Eurooppalaista mallia kuvaavista sanoista tärkein on harmonia. The keyword in the European model is harmony.
 • sopusointu
  Niinpä sopusointu erilaisten uskonnollisten perinteiden välillä on täysin mahdollinen. So harmony among the different religious traditions is quite possible. Todellinen sopusointu ja yksimielisyys syntyvät ainoastaan luottamuksesta ja keskinäisestä kunnioituksesta. Genuine harmony, unity, only come through trust, through mutual respect. Kun kodissa vallitsee sopusointu, When there is harmony in the home,
 • akordi
 • rauha
  Euroopan rauha, yhtenäisyys ja menestys ovat kuitenkin yhteinen etumme. After all, we have a common interest in the peace, harmony and prosperity of Europe. Tietääkseni se on rauha ja sopusointu, ihmisarvo, vastavuoroinen kunnioitus ja oikeudenmukaisuus, joka ei määräydy rodun, uskon, ihonvärin tai alkuperän mukaan. I understand that to be peace and harmony, dignity, mutual respect and fair play not determined by race, creed, colour or origin. Yhteiskunnallinen rauha on mielestäni arvokasta omaisuutta. Social harmony is, in my opinion, a valuable asset.
 • sointu
 • sointuoppi

Sanan harmony määritelmät

 • The ship of characters and of the
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja