TV-ohjelmatNauris.fiHoroskooppiVaihtoautotReseptitBlogitTietovisat

Sanan incompetence käännös englanti-suomi

 • epäpätevyys
  Muutamien kollegojeni mielestä epäpätevyys on pieni synti. In the eyes of some of my colleagues, incompetence passes for a venial sin. EADS:in eli eurooppalaisen ilmailu-, avaruus- ja sotateollisuusyhtiön kahden yksityisen pääosakkeenomistajan epäpätevyys ja heikkous ovat tästä todisteena. The incompetence and weakness demonstrated by EADS' two main private shareholders are proof of this. Tässä yhteydessä otetaan huomioon sekä kurinpitotoimet että ammatillinen epäpätevyys. These include both disciplinary procedures and professional incompetence.
 • inkompetenssi
 • osaamattomuus
 • taitamattomuus
  Ehkä todellinen syy on silkka taitamattomuus? Perhaps the real reason is plain incompetence? Taitamattomuus on osaamisen puutetta.
 • kyvyttömyys
  Hallituksessa on vallalla, kuten kaikki tiedämme, korruptio ja kyvyttömyys. We know that the government excels in corruption and incompetence. Ei ihme, että eurooppalaiset nyt vaativat korvausta vahingoista, joita Yhdistyneen kuningaskunnan kyvyttömyys on aiheuttanut. No wonder Europeans are now calling for compensation for the damage wreaked by the UK's incompetence. Kaikesta huolimatta vaaleilla valitun hallituksen kyvyttömyys ja korruptoituneisuus ei saa ajaa meitä siihen, että pidämme sotilasvallankaappausta yhtenä mahdollisena vaihtoehtona. Despite everything, we should not allow ourselves to consider the military coup as a possible alternative to the incompetence and corruption of an elected government.
 • pätemättömyys
  Oikeustoimen pätemättömyydellä tarkoitetaan, että tehdyllä oikeustoimella ei ole sisältönsä mukaisia oikeusvaikutuksia syntymisessään, sisällyksessään tai muodossaan ilmenevän virheen vuoksi.Sopimuksen pätemättömyys johtaa lähtökohtaisesti siihen, ettei osapuolta voida velvoittaa sopimuksen mukaiseen suoritukseen.
 • soveltumattomuus

Sanan incompetence määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja