ReseptitVaihtoautotBlogitViihdeTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan intensity käännös englanti-suomi

  • ankaruus
  • intensiivisyys
    Olemme kaikki päivittäin riippuvaisia liikenteestä, ja liikenteen ja liikkumisen intensiivisyys aiheuttaa kasvavia sosiaalisia ja ympäristöongelmia. We all depend on transport in our everyday lives, and the intensity of transport and mobility causes increasing social and environmental problems. Meidän on ymmärrettävä, että tämän vuosituhannen teollisuuspolitiikassa tiedon intensiivisyys ja raaka-aineiden käytön tehokkuus ovat lisääntymässä. We must understand that in the industrial policy of the 21st century, the intensity of knowledge and the efficiency of material use are increasing. Vastoin odotuksia globaali hiili-intensiivisyys on vain kasvanut juuri samaan aikaan kun asiaan on todella kansainvälisesti panostettu. Contrary to expectations, global carbon intensity has only increased at exactly the same time as there has been actual international investment in the area.
  • intensiteetti
    Julkisen intervention muodot, ovat ne sitten verohelpotuksia tai suoria tukia, eivät saa kuitenkaan vaikuttaa siihen, mitä tukilajeja hyväksytään tuen piiriin tai mikä on sallitun tuen intensiteetti. Forms of public intervention, be they tax advantages or direct subsidies, must not, however, influence what types of subsidy are approved nor the permitted intensity of aid granted. Energiansäästö on selvästi halvin sijoitus Ukrainassa, jossa energian intensiteetti on astetta isompaa suuruusluokkaa kuin EU: ssa, kuten monissa entisen itäblokin maissa.Energy saving is clearly the least cost investment in Ukraine, where energy intensity is an order of magnitude higher than in the EU, a situation common to the former Eastern bloc states.

Sanan intensity määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja