ReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeTietovisatHoroskooppiBlogit

Sanan journey käännös englanti-suomi

 • matka
  Kun kyseessä on alle 500 kilometrin matka, suurnopeusjunat ovat matkustajille sekä hintojen että matka-aikojen puolesta hyvin kiinnostava vaihtoehto. For journeys of up to 500 kilometres, the latter are a very attractive option for passengers in terms of both fares and journey times. Tämä on ollut kunnianhimoinen lainsäädännöllinen matka. It has been an epic legislative journey. Meillä on vielä pitkä matka edessämme. We still have a long journey ahead of us.
 • avaruusmatka
 • kulkea
  Ne ovat kuitenkin vain yksi askel pitkällä ja raskaalla tiellä, jota me olemme päättäneet kulkea. But they are only one step on the long and arduous journey upon which we have decided to embark. Auto kulkee ainakin kahtasataa. (= huippunopeus onkulkea jalan
 • kulku
  Maan kulku radalla Auringon ympäri on nytkähtelevää.Syksyisellä jäällä kulku saattaa olla kohtalokasta.Tapahtumien kulku oli seuraava...
 • matkata
 • matkustaa
  Ilmastonmuutos vaikeuttaa tilannetta: yhä useammat pakolaiset yrittävät matkustaa Eurooppaan. Climate change will exacerbate the situation, with even more refugees attempting the journey to Europe. Kuten olemme jo todenneet, raja-alueilla on myös järkevämpää ylittää raja kuin matkustaa pitkä matka kotimaan pääkaupunkiin. Also, as we have already said, it makes more sense in border regions to cross the border than to take a long journey to your country's capital. Näin voidaan vähentää painetta paitsi Kanaalin tunnelissa myös Ranskan itärajalla, kun aiempaa harvemmat pakolaiset yrittävät matkustaa. Doing so will reduce the pressure, not only on the Channel Tunnel, but by extension on France's eastern borders as fewer migrants seek to make the journey.
 • reissu
  Hän teki pitkän reissun ulkomaille.

Sanan journey määritelmät

  tv ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2020 Ilmainen Sanakirja