ViihdeReseptitTietovisatVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatBlogit

Sanan journey käännös englanti-suomi

 • matkaTämä on ollut kunnianhimoinen lainsäädännöllinen matka. It has been an epic legislative journey. Meillä on vielä pitkä matka edessämme. We still have a long journey ahead of us. Matka ei todellakaan ole ollut helppo. It has certainly not been an easy journey.
 • avaruusmatka
 • kulkeaNe ovat kuitenkin vain yksi askel pitkällä ja raskaalla tiellä, jota me olemme päättäneet kulkea. But they are only one step on the long and arduous journey upon which we have decided to embark. Auto kulkee ainakin kahtasataa. (= huippunopeus onkulkea jalan
 • kulkuMaan kulku radalla Auringon ympäri on nytkähtelevää.Syksyisellä jäällä kulku saattaa olla kohtalokasta.Tapahtumien kulku oli seuraava...
 • matkata
 • matkustaaIlmastonmuutos vaikeuttaa tilannetta: yhä useammat pakolaiset yrittävät matkustaa Eurooppaan. Climate change will exacerbate the situation, with even more refugees attempting the journey to Europe. Kuten olemme jo todenneet, raja-alueilla on myös järkevämpää ylittää raja kuin matkustaa pitkä matka kotimaan pääkaupunkiin. Also, as we have already said, it makes more sense in border regions to cross the border than to take a long journey to your country's capital. Näin voidaan vähentää painetta paitsi Kanaalin tunnelissa myös Ranskan itärajalla, kun aiempaa harvemmat pakolaiset yrittävät matkustaa. Doing so will reduce the pressure, not only on the Channel Tunnel, but by extension on France's eastern borders as fewer migrants seek to make the journey.
 • reissuHän teki pitkän reissun ulkomaille.

Sanan journey määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2023 Ilmainen Sanakirja