HoroskooppiTietovisatViihdeVaihtoautotBlogitReseptitTV-ohjelmat

Sanan landing käännös englanti-suomi

 • laskeutuminen
  Onhan niin, että tämän prosessin päätteeksi voidaan sanoa, että kiintiöistä luopumisen jälkeen ei tullut mitään pehmeätä laskua vaan hyvin kova laskeutuminen. At the conclusion of this process, we could say that ending quotas resulted in a very hard landing, not a soft one. Ei ole epäilystäkään siitä, että tarvitaan järjestelyitä helpottamaan siirtymisvaiheessa maata, joka menettää tavoitteen 1statuksen, ja tarjoamaan pehmeämpi taloudellinen laskeutuminen. There is no doubt that arrangements are needed to ease the passage for a country losing objective 1 status to provide for a softer economic landing. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää tälle matkalle ja vakuutamme hänelle, että tällä kertaa saapuminen ja laskeutuminen Ithacaan ovat jopa vieläkin jännittävämpiä kuin sinne matkustaminen. We wish him the best on this journey and we assure him that on this occasion, arriving and landing in Ithaca is even more exciting than travelling there.
 • porrastasanne
 • hätälasku
 • lasku
  Tosin pehmeä lasku näyttää mahdolliselta. But a soft landing does seem possible. Pehmeä lasku sopisi meille kaikille. A soft landing would suit us all. Mielestäni todellinen pehmeä lasku edellyttää enemmän kuin yhden prosentin lisäystä. In my opinion, a real soft landing requires more of an increase than 1%.
 • maihinnousu
 • pakkolasku
 • tasanne

Sanan landing määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja