BlogitViihdeHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautot

Sanan medicine käännös englanti-suomi

  • lääketiede
    Vaihtoehtoinen lääketiede ymmärretään eri tavoin. Different views are taken of alternative medicine. Perinteisen lääketieteen rinnalle ja sitä tukemaan on kehittynyt niin sanottu vaihtoehtoinen lääketiede. Alongside conventional medicine, and in support of it, alternative medicine has developed. Regeneratiivinen lääketiede Euroopassa alkaa jäädä jälkeen Yhdysvalloista ja Aasiasta. Regenerative medicine in Europe is beginning to lag behind the US and Asia.
  • lääke
    Arvoisa puhemies, mikä tahansa lääke voi olla vaarallinen. Mr President, any medicine can be dangerous. Onko lääke tuottanut lisäarvoa? Does a medicine have value-added? Riittäisikö merkintä " hyväksytty homeopaattinen lääke" ? Or would 'approved homeopathic medicine' be sufficient?
  • hoito
    Hän on myös vaatinut, että Indonesian viranomaisten on taattava vastaavien lääkkeiden saanti ja hoito. He has also urged the Indonesian authorities to provide the necessary medicines and medical care. Niiden kaikkien tavoitteena on diagnostisiin tarkoituksiin käytettävien lääkkeiden jättäminen asetuksen ulkopuolelle, jos ei ole olemassa diagnosoitavan sairauden hoito- tai ehkäisymenetelmää. They all aim to exclude medicines for diagnostic purposes where no procedure exists for the treatment or prevention of the disease to be diagnosed. Nykyajan lääketieteessä eräs toinen mielenterveyshäiriöiden hoitamista koskeva ongelma liittyy siihen, että oireenmukainen hoito ainoastaan poistaa oireet muttei paranna tehokkaasti. Another problem facing modern medicine, in relation to the treatment of mental disorders, is that symptomatic treatment merely eliminates the symptoms but fails to provide an effective cure.

Sanan medicine määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja