VaihtoautotHoroskooppiBlogitReseptitViihdeTietovisatTV-ohjelmat

Sanan operational käännös englanti-suomi

 • toimiva
  Sen jälkeen kun toimiva järjestelmä on otettu käyttöön, se on myös rahoitettava. Once an operational system has been put in place, we will also need to finance it.
 • käytännöllinen
  Mielestäni tämä on hyvin käytännöllinen idea, samoin kuin ajatus pysyvästä EU:n operatiivisesta esikunnasta, joka täydentää Naton komentorakenteita - ei suinkaan kilpaile niiden kanssa. I think that is a very practical idea, as is his idea of a permanent EU operational headquarters complementing - and, of course, not competing with - NATO's command structures. Uskon vahvasti, että käytännöllinen ja operatiivinen yhteistyö EU:n erityistoimintayksiköiden välillä on hyvin tärkeää uhkaavan tilanteen hallitsemisessa. I firmly believe that practical and operational cooperation between special intervention units in the European Union is very important in order to deal with the threatening situation.
 • operatiivinen
  Lyhyesti sanottuna, operatiivinen toteuttaminen on keskeistä. In short, operational implementation is central. Mielestäni tämän viraston pitäisi olla operatiivinen eikä neuvoa-antava. I believe that such an agency should be operational, not advisory. Asevarustelupolitiikalla on kaksi ulottuvuutta: strateginen ja operatiivinen. European arms policy has two dimensions: a strategic and an operational dimension.
 • toimintakuntoinen
 • toimintakykyinen
  Europol on pian toimintakykyinen - tai ainakin näin toivomme. Europol will, at least I hope, be operational soon. Jos se olisi tapahtunut aikaisemmin, keskus ei olisi ollut toimintakykyinen. If it had happened earlier it would not have been operational. Lisäksi tämä ero on syntynyt jo ennen kuin hallinto on täysin toimintakykyinen. And this difference emerges even before it is fully operational.

Sanan operational määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja