Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan physically käännös englanti-suomi

  • fyysisesti
    Monet naiset ovat vammautuneet fyysisesti ja henkisesti. Many women have been physically and emotionally scarred. Eurooppatietopisteet sijaitsevat fyysisesti maakunnissa. The information centres are physically present in the provinces. Vammaiset ovat haavoittuvia sekä fyysisesti että mieleltään. Disabled people are vulnerable both physically and intellectually.
  • fysiikan lakien mukaan
  • fysikaalisesti
  • ruumiillisesti
    Doping vaurioittaa käyttäjää psykologisesti, henkisesti ja ruumiillisesti. Drug-taking is psychologically, mentally and physically damaging to the user. Neuvoston on toimittava niiden poliittisten vankien vapauttamisen puolesta, joita pahoinpidellään ruumiillisesti ja jotka eivät saa tarvitsemiaan lääkkeitä. The Council must campaign for the release of political prisoners who are physically maltreated and do not receive the medicines they need. Yleissopimukseen lapsen oikeuksista sisältyy erityismääräyksiä, jotka koskevat vammaisuuteen perustuvaa erottelua (2 artikla) ja henkisesti tai ruumiillisesti vammaisia lapsia (23 artikla). The Convention on Children’s Rights contains specific provisions on discrimination on the grounds of disability – Article 2 – and on mentally and physically handicapped children, in its Article 23.
  • [[fysiikan]] [[lakien]] [[mukaan]]

Sanan physically määritelmät

Esimerkit

  • He that lives physically must live miserably. — Cheyne
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja