ViihdeTietovisatTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiBlogitVaihtoautot

Sanan rebuild käännös englanti-suomi

  • jälleenrakentaa
    On helpompi tuhota valtio kuin jälleenrakentaa se. It is easier to ruin a country than to rebuild it. Haluamme yrittää jälleenrakentaa entisen Jugoslavian. We will want to try to rebuild the former Yugoslavia. Toinen tehtävä on rakentaa tai jälleenrakentaa valtion perusvalmiudet. The second point is to build, or rebuild, the basic state capacity.
  • rakentaa uudelleen
    Unionia on alettava rakentaa uudelleen jäsenvaltioiden aktiivisen osallistumisen turvin. Let us start to rebuild the Union with the active involvement of Member States. Koteja ja toimistoja ei voida rakentaa uudelleen ilman sementtiä ja lasia, jotka on kielletty. You cannot rebuild homes and offices without cement and glass, which are banned. Toiseksi he haluavat itse rakentaa uudelleen elämänsä ja luonnonvarat, jotka tuhoutuivat katastrofissa. Secondly, they wish to rebuild through their own efforts the lives and natural resources that have been destroyed.

Sanan rebuild määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja