ReseptitVaihtoautotHoroskooppiTietovisatNauris.fiBlogitTV-ohjelmat

Sanan securely käännös englanti-suomi

 • pitävästi
  mittaamalla saatiin pitävästi selvillesitoa pitävästi
 • kestävästi
 • lujasti
  Mielestäni kansainvälistä oikeutta on noudatettava ja kaikkien sotilaallisten toimien on perustuttava lujasti YK:n turvallisuusneuvoston päätöksiin. I believe that international law must be upheld and any military intervention securely based upon a decision by the UN Security Council. Ei se lähde irti. Se on lujasti kiinni.Ajoimme niin lujasti, että kivet vain sinkoilivat.
 • turvallisesti
  Kuten hän alustuspuheenvuorossaan totesi, me kaikki haluamme matkustaa turvallisesti ja varmasti. As he said in his introduction, we all want to travel safely and securely. Voidaanko valittu tunnistin asettaa paikoilleen eläimen kannalta turvallisesti? Can the chosen identifier be securely and safely located as far as the animal is concerned? Jos kerran matkustamoon on tarkoitus asentaa lämmitys, se on suojattava turvallisesti. If the heater is to be installed in the passenger compartment it should be securely compartmented off.
 • varmasti
  Kuten hän alustuspuheenvuorossaan totesi, me kaikki haluamme matkustaa turvallisesti ja varmasti. As he said in his introduction, we all want to travel safely and securely. Onko kaikki nyt varmasti mukana?Hän ei varmasti suostu sellaiseen.

Sanan securely määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja