HoroskooppiTietovisatReseptitBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatViihde

Sanan stake käännös englanti-suomi

 • paalu
  Paalutuskone lyö rakennuspaikalle paaluja pohjan vahvistamiseksi.Tuolla paalussa on killunut puhelinmies jo monta tuntia.Arviointilinjoille tuli paalu poikineen.
 • tolppa
  Auto törmäsi tolppaan.Aaltonen kilautti avauserässä tolppaan.Pallo tömähti tolppaan.
 • lopetuskeppi
 • omistusosuus
  Suomen valtion omistusosuus eräästä teollisuusyrityksestä on 50 prosenttia.
 • osuus
  Se todellakin tarkoittaa, että palkansaajilla on suuri osuus pääomasta Tanskassa. That means in fact that wage-earners have a large stake in capital in Denmark. Kyse on vain 3,1 prosentin rahoitusosuudesta, kun taas alan osuus koko Euroopan unionin maatalouden kokonaistuotannosta on 17 prosenttia. At stake is a mere 3.1% of the budget, while the sector accounts for 17% of the EU's total agricultural output. Oikeusasiamiehellä on tässä asiassa erittäin merkittävä osuus, samoin kuin Euroopan parlamentilla ja vetoomusvaliokunnalla. The Ombudsman has a very important stake in this, and so does the European Parliament and the Committee on Petitions.
 • panos
  Tämä on tämän keskustelun ainoa panos. There is nothing else at stake in this debate. Panokset ovat suurempia kuin maatalouden panos, joka on jo itsessään huomattava. There is more at stake than just agriculture, important though it is. Laajentumisen ja globalisaation kannalta panos on hyvin korkea. From the point of view of enlargement and globalisation, the stakes are very high.
 • pieni alasin
 • vaarna

Sanan stake määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2021 Ilmainen Sanakirja