ReseptitHoroskooppiBlogitTV-ohjelmatViihdeTietovisatVaihtoautot

Sanan alerta käännös espanja-suomi

  • hälytysSIS-hälytys on kuitenkin keino välittää eurooppalainen pidätysmääräys. En todo caso, la alerta del SIS es un método de transmisión de la orden de detención europea. Hälytys annettiin melkein kolme viikkoa siitä, kun kyseessä olevat öljyt oli toimitettu. La alerta se dio casi tres semanas después de la entrega de estos aceites. Myös ajoitus herättää joitakin kysymyksiä. Olen ymmärtänyt, että nopea hälytys annettiin 22. toukokuuta 2011. Entiendo que la alerta rápida se dio el 22 de mayo de 2011: me preocupa que los expertos europeos no se dirigieran a Alemania hasta el domingo 5 de junio.
  • herätys
  • valpasPäinvastoin komission olisi oltava mielestäni erityisen valpas tässä asiassa. Pienso, más bien, que la Comisión debe permanecer extremadamente alerta en relación a este punto. Meidän on torjuttava tätä ilmiötä, ja toistan, että Euroopan unionin on osoitettava, että se on erittäin päättäväinen ja erittäin valpas tämän uhan edessä. Debemos combatir este fenómeno y, repito, la Unión Europea debe mostrarse extremadamente firme y mantenerse alerta ante esta amenaza. valpas vartija

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja