HoroskooppiTietovisatReseptitBlogitViihdeVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan cualquier cosa käännös espanja-suomi

  • mikä
    Meidän on vältettävä toiminnassamme kaikkea, mikä edistää tällaista pelkistämistä. Nuestras políticas deben evitar cualquier cosa que promueva esta reducción. Niitä uhkasi konkurssi ja mikä tahansa oli niille helpotus. Se hallaban en riesgo de bancarrota, y cualquier cosa que sucediera les aportaría ventajas. Tiedämme kuitenkin, että turvallisuudesta vastaavat tekevät aikanaan sen, mikä on teknisesti mahdollista. No obstante, sabemos que cualquier cosa que el personal de seguridad pueda hacer técnicamente, con el tiempo se hará.
  • mikä tahansa
    Niitä uhkasi konkurssi ja mikä tahansa oli niille helpotus. Se hallaban en riesgo de bancarrota, y cualquier cosa que sucediera les aportaría ventajas. Mikä tahansa muu tarkoittaisi sitä, että hyväksymme yhteiskunnan, joka koostuu ensimmäisen ja toisen luokan kansalaisista, ja että pidämme sellaista jopa parempana. Cualquier cosa que sea menos que esto implicaría que aceptamos y preferimos una sociedad con ciudadanos de primera y de segunda. Syy on selvä: kulutuksen ja tarjonnan väli on niin kapea, että melkein mikä tahansa saa hinnat nousemaan kattoon. La razón está clara: la diferencia entre consumo y oferta es tan pequeña que casi cualquier cosa puede hacer que los precios suban como la espuma.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja