TV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatReseptitViihdeBlogitHoroskooppi

Sanan herramienta käännös espanja-suomi

  • työkaluSe on työkalu jokapäiväistä elämää varten modernissa yhteiskunnassa. Es una herramienta para la vida diaria en la sociedad moderna. Kuudes puiteohjelma tulee olemaan yksi työkalu. El Sexto programa marco será una herramienta más. Se on ollut, on nyt ja on jatkossakin keskeinen työkalu tässä kokonaisvaltaisessa lähestymistavassa. Ha sido, es y continuará siendo una herramienta clave en el contexto de este planteamiento global.
  • välineMeidän on pyrittävä löytämään jokin toinen väline. Tenemos que intentar encontrar otra herramienta. Talousarvio on sen vuoksi keskeinen väline. Por eso, el presupuesto es una herramienta primordial. Onko se paras saatavilla oleva väline? ¿Es la mejor herramienta disponible?
  • apuvälineMeidän on myös selitettävä, miksi viestintä ja viestinnän moraali ovat keskeinen apuväline. Tenemos que decir también claramente que la comunicación y la ética de la comunicación constituyen una herramienta de ayuda fundamental. Ei riitä, että ne mainitaan ohimennen, ne on määriteltävä täsmällisesti - kuten on tehtykin - sillä näin saadaan todellinen juridinen apuväline. No hay que limitarse a referirse a ellas de lejos; hay que definirlas con exactitud y eso es lo que se hace, porque así se contará con una verdadera herramienta jurídica.
  • kalu

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja