TietovisatTV-ohjelmatNauris.fiVaihtoautotHoroskooppiReseptitBlogit

Sanan inferior käännös espanja-suomi

 • alempi
  Naisilla nähtiin oleva alempi ja toissijainen asema. Se pensaba que las mujeres tenían una función inferior, subordinada. Heidän palkkansa on myös järjestelmällisesti alempi. Además, su salario también será inferior institucionalmente. Rahastot ovat elintärkeitä alueilla, joiden bruttokansantuote on Euroopan unionin keskiarvoa alempi, otettiinpa laajentuminen sitten huomioon tai ei. No se puede prescindir de estos fondos en las regiones que tienen un nivel inferior a la media de la Unión Europea, con o sin ampliación.
 • alempiarvoinen
  Vaikka sanamuoto ei heikennä näitä millään tavoin, se on aina alempiarvoinen verrattuna näitä vahvistaviin ominaisuuksiin. Y aunque una formulación no vaya en detrimento de ninguno de estos aspectos, siempre será inferior a otra que añada algo en este sentido.
 • huono
  Tämä ruoka on huonoa.Vieraat tulivat huonoon aikaan.Naapurin mies on huono juoksija.
 • kehno
 • ala-
  Tarkoitan tällä niin vähimmäistoimia kuin enimmäistoimiakin, toisin sanoen ala- ja ylärajoja, joiden sisällä jäsenvaltioiden olisi toimittava. Con esto me refiero no solo a una tarifa mínima, sino también máxima, es decir, un límite inferior y superior en el que los Estados miembros deben moverse. alahyllyala-aste
 • alhaisempi
  Peräti seitsemässätoista EU:n jäsenvaltiossa kyseinen osuus on alhaisempi kuin Kiinassa. En 17 Estados miembros, la cuota es inferior a la de China. Espanjan valtionvelan taso on tietysti alhaisempi kuin Saksan. Sin duda, el nivel de la deuda nacional de España es inferior al de Alemania. Joidenkin niiden osalta luku on kolme kertaa alhaisempi. Para algunos de ellos, la cifra es tres veces inferior.
 • huonompi
  Sen mukaan naisilla on miehiä huonompi asema arvojärjestyksessä. Afirma que las mujeres tienen un estatus inferior al de los hombres. Se ei ole missään suhteessa huonompi kuin muut ehdokasvaltiot, joista ensi vuonna tulee jäseniä. No es inferior en modo alguno a los demás candidatos que figuran en la lista de adhesión para el año próximo. Miksi peräsuolisyöpää sairastavilla puolalaispotilailla on 30 prosenttia huonompi eloonjäämismahdollisuus kuin ranskalaispotilailla? ¿Por qué los pacientes polacos que padecen cáncer de recto tienen una perspectiva de supervivencia un 30 % inferior a la de los pacientes franceses?
 • välttävä
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja