ViihdeBlogitVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatReseptit

Sanan menor käännös portugali-suomi

 • alaikäinen
  On mahdollista, että hän ei ollut alaikäinen. É possível que não fosse menor. Tällä hetkellä alaikäisiä tuomitaan kuolemanrangaistukseen Iranissa ja yksi alaikäinen, 16-vuotias Ateqeh Rajabi, on hirtetty. Hoje em dia, há menores que estão a ser condenados à pena capital no Irão, e um deles, Ateqeh Rajabi, com dezasseis anos, foi enforcado. Koska Karolina ei ole alaikäinen, Puolan lainsäädäntö ei suojele häntä eikä tekijä saa rangaistusta. Uma vez que não é menor de idade, Karolina não está protegida pela lei polaca, e o responsável deste acto continua impune.
 • pienempi
  Itse asiassa ongelma ei ole sen pienempi. De facto, o problema não é menor. Sopimusten muuttaminen on pienempi asia. As alterações aos Tratados são questões menores. Lisäksi niillä, jotka puhuivat kaksi kuukautta sitten, oli pienempi mahdollisuus saada nyt puheenvuoro. Além disso, os que usaram da palavra há dois meses tiveram menor oportunidade.
 • molli
  a-molli, fis-molli, mollisointu
 • vähäinen
  Tämä on arviointivirhe, joka ei ole vähäinen. Trata­se de um erro de diagnóstico que não é menor. Tämä ei ole yksittäinen saati sitten vähäinen ongelma. Não se trata de um problema isolado, nem sequer de um problema menor. Ensimmäinen koskee oikeusperustaa eikä se ole merkitykseltään vähäinen kysymys. A primeira é sobre a base jurídica, e não é uma questão menor.
 • vähäisempi
  Se on kuitenkin vähäisempi kysymys tässä yhteydessä. Penso, no entanto, que é uma questão menor neste contexto. Vähäisempi hintojen alentaminen on sen vuoksi perusteltua. Justifica-se, por isso, que a redução de preços seja um pouco menor. Ehkä siinä tarkoitetaan, että vaara on vähäisempi, mutta vaara on kuitenkin olemassa. Significa, talvez, que esse risco é menor, mas não deixa de existir.
 • vähämerkityksinen

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja