HoroskooppiBlogitTietovisatVaihtoautotNauris.fiTV-ohjelmatReseptit

Sanan reconhecimento käännös portugali-suomi

 • tunnustus
  Tämä tunnustus tuli kuitenkin liian myöhään. No entanto, esse reconhecimento chegou tarde demais. Se on meidän kaksoisroolimme tunnustus. É um reconhecimento do nosso duplo papel. Tällainen tunnustus on tietenkin tarpeen. Este reconhecimento é, naturalmente, necessário.
 • tunnustaminen
  Tunnustaminen ei riitä kuitenkaan yksin. Mas o reconhecimento não é suficiente. Ammatillisen koulutuksen tunnustaminen Reconhecimento de qualificações profissionais Mihin tekijöihin vastavuoroinen tunnustaminen perustuu? Em que elementos se baseia o reconhecimento mútuo?
 • huomio
  Tämä huomio ei saisi johtaa vain sosiaaliseen tunnustukseen vaan sen täytyisi näkyä myös rahallisena korvauksena. Essa visibilidade deve conduzir não só ao reconhecimento social, mas também a prestações em termos de apoio político e financeiro. Huomio: käännös vasempaan päin!Työturvallisuus on yleisenä huomion kohteena.
 • huomionosoitus
 • hyväksyminen
  Jäsenyyden edellytys on kuitenkin oman menneisyyden hyväksyminen. No entanto, este processo de adesão passa pelo reconhecimento de alguns factos históricos. Yhteisen tunnustamisen periaatteen hyväksyminen, joka on yhteistyön perusta, on erittäin kaukana tyydyttävästä tasosta. O princípio do reconhecimento mútuo, a pedra angular da cooperação judiciária, está muito longe de ter sido concretizado de forma satisfatória. Komissio on vakuuttunut siitä, että tämän asetuksen hyväksyminen on kuitenkin tärkeä osoitus alan arvostuksesta ja tulee vaikuttamaan myönteisesti alan kehitykseen. A Comissão está convicta que a adopção deste Regulamento significa um reconhecimento substancial do sector apícola e contribuirá para um desenvolvimento positivo deste.
 • hyväksyntä
  Millä ehdoilla tämä hyväksyntä tapahtuu? Em que condições se faz este reconhecimento? Etnisten ryhmien ja vähemmistöjen on vihdoinkin saatava hyväksyntä. Os grupos e as minorias étnicas devem, finalmente, obter reconhecimento. On pelkkää kuvittelua ajatella, että kun meillä kaikilla on erinomaiset oikeusjärjestelmät, silloin keskinäinen hyväksyntä riittää. É ficção dizer-se que, uma vez que todos temos excelentes sistemas de justiça, é suficiente o reconhecimento mútuo.
 • isyyden tunnustaminen
 • kiitos
  Tälle puheenjohtajamaalle kuuluu kiitos siitä, että tämä tunnustetaan. O reconhecimento deste facto fica a dever-se a esta Presidência. Kiitos myös ministeri Van Mierlolle hänen laajasta vuoden 1996 yhteistä ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa käsittelevästä puheestaan. O meu reconhecimento vai também para o senhor ministro Van Mierlo, pela sua apologia pormenorizada da PESC em 1996. Neuvostolle kuuluu suuri kiitos siitä, että se hyväksyi niin monta niistä tarkistuksista, joita parlamentti esitti ensimmäisen käsittelyn jälkeen. O Conselho é credor de grande reconhecimento por ter aceite muitas das alterações propostas pelo Parlamento após a primeira leitura.
 • kuittaus
  Kuittaus tuohon, kiitos!
 • kunnianosoitus
  Tämä ajatuksenvapauden edistämisestä myönnettävä palkinto ei ole vain arvokas kunnianosoitus sille äärimmäiselle uhraukselle, jonka nämä henkilöt tekivät rauhan puolesta. Este prémio concedido pela liberdade de pensamento não é apenas um digno reconhecimento do sacrifício sublime que fizeram em defesa da causa da paz.
 • myöntäminen
  Mielestäni kansalaisuuden myöntäminen asuinpaikan perusteella auttaa poistamaan ja välttämään joitakin ristiriitoja. Considero que o reconhecimento da cidadania em função da residência é uma maneira de eliminar e de evitar alguns paradoxos. Arvoisa puhemies, hyvät kollegat, kansalaisuuden ja siihen liittyvien oikeuksien myöntäminen kuuluu jäsenvaltioiden toimivaltaan. Senhor Presidente, Senhoras e Senhores Deputados, o reconhecimento da cidadania e dos direitos a ela associados é uma prerrogativa dos Estados-Membros. Tämän myöntäminen ei kuitenkaan tarkoita, että meidän olisi jätettävä huomiotta kolikon kääntöpuoli eli kotouttamiseen liittyvät ongelmat. Do reconhecimento destes factos não decorre que ignoremos outra dimensão, a que diz respeito às dificuldades de integração.
 • omistaminen
 • omistuskirjoitus
  Tässä kirjassa on kirjailijan omakätinen omistuskirjoitus.Sain illan tähdeltä muistoksi omakätisellä omistuskirjoituksella varustetun valokuvan.Omistan tämän teoksen perheelleni, joka on ollut tukenani kirjoitustyön ja sitä edeltäneen tutkimuksen aikana.
 • palkinto
  Tämä ajatuksenvapauden edistämisestä myönnettävä palkinto ei ole vain arvokas kunnianosoitus sille äärimmäiselle uhraukselle, jonka nämä henkilöt tekivät rauhan puolesta. Este prémio concedido pela liberdade de pensamento não é apenas um digno reconhecimento do sacrifício sublime que fizeram em defesa da causa da paz.Hänelle myönnetty palkinto on kansainvälinen osoitus siitä, että ilmastonmuutos on noussut kansainvälisen politiikan asialistan kärkeen. A atribuição deste galardão constitui o reconhecimento internacional de que as alterações climáticas ascenderam ao topo da agenda política internacional. Palkinto on tunnustus paitsi Pohjois-Nigerian naisille ja lapsille, joiden hyväksi olen tehnyt työtä, myös kaikille, joilla ei ole edustajaa yhteiskunnassa. É um sinal de reconhecimento não só das mulheres e crianças do norte da Nigéria, em prol de quem tenho trabalhado, mas de todos os que continuam a não ser representados na sociedade.
 • partiolaisuus
 • tiedustelu
  Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin arkipäivisin 24 tunnin kuluessa.
 • tunnistaminen
  Mutta poliittinen johtamiskyky ja AIDS-ongelman tunnistaminen ovat vasta ensimmäinen askel. Mas a liderança política e o reconhecimento do problema da SIDA constituem um primeiro passo. Heidän sormenjälkensä muuttuvat niin nopeasti, että niihin perustuvat passit ja tunnistaminen ovat hyödyttömiä. As suas impressões digitais alteram-se tão rapidamente que os passaportes e o reconhecimento através desse elemento são inúteis. Yksi mietinnössä esitetyistä periaatteista on se, että tämäntyyppisen rikollisuuden tutkinnan lähtökohtana on oltava rikosten monenlaisten syiden ja muotojen tunnistaminen. Um dos princípios que avulta deste relatório é o reconhecimento, como ponto de partida para qualquer análise, da existência de múltiplas causas e formas deste tipo de problema.
 • tunnistus
 • tunnustuspalkinto

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja