TV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatBlogitHoroskooppiReseptitViihde

Sanan depuis käännös ranska-suomi

 • asti
  Sartre tunsi tämän lapsuudestaan asti. Sartre l'avait senti depuis son enfance. Olemme olleet alusta asti varsin halukkaita tekemään kompromissin. Depuis le début, nous sommes tout à fait disposés à faire des compromis. Euroopan unionin alueella on ollut käytössä pakollinen rautatiemaksu 1990-luvun puolivälistä asti. Il existe un péage ferroviaire obligatoire dans l'UE depuis le milieu des années 1990.
 • lähtien
  Mitä olemme sitten saaneet siitä lähtien? Cependant, qu' avons-nous observé depuis ? Siitä lähtien mikään ei ole parantunut. Aucune amélioration ne s' est produite depuis lors. Mistä lähtien Turkki on kuulunut Eurooppaan? Depuis quand la Turquie se trouve-t-elle en Europe?
 • aikana
  Se on kehittynyt usean vuoden aikana. Il dure depuis plusieurs années. Vuosien 2009 ja 2011 välisenä aikana mikään ei ole muuttunut. Depuis 2009 à aujourd'hui, rien n'a changé. Olemme päässeet pitkälle 10 viime vuoden aikana. Nous avons accompli beaucoup de chemin depuis les dix dernières années.
 • ajan
  Hän on ollut vankilassa kolmen viikon ajan. Cette situation dure depuis trois semaines. Olemme tienneet tämän kolmen vuoden ajan. Nous le savons depuis trois ans. Olemme tehneet niin 17 vuoden ajan. Nous procédons de la sorte depuis 17 ans.
 • alkaen
  Ennakoimme tämän alusta alkaen. Nous l’avions anticipé depuis longtemps. Siitä alkaen on saatu aikaan edistystä. Depuis lors, des progrès ont été enregistrés. Se on ollut peloissaan syyskuun 11. päivästä alkaen. Elle a peur depuis le 11 septembre.
 • sen jälkeen
  Suuria muutoksia ei ole sen jälkeen näkynyt. Depuis lors, peu de choses ont changé. Asiat ovat edistyneet sen jälkeen. Depuis, la situation s'est améliorée. Sen jälkeen työt on pysäytetty. Depuis, les travaux sont arrêtés.
 • siitä lähtien
  Mitä olemme sitten saaneet siitä lähtien? Cependant, qu' avons-nous observé depuis ? Siitä lähtien mikään ei ole parantunut. Aucune amélioration ne s' est produite depuis lors. Häntä on pidetty vankina alueella siitä lähtien. Il est détenu dans cette région depuis lors.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja