BlogitReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatViihdeVaihtoautotJääkiekon MM

Sanan dossier käännös ranska-suomi

  • kansioMinulla on kansio täynnä tapausselvityksiä lentoyhtiöistä, jotka eivät maksa korvauksia, joihin ihmiset ovat kuitenkin selkeästi oikeutettuja. J’ai un dossier rempli de cas concernant des compagnies aériennes qui ne paient pas les indemnisations auxquelles les passagers ont clairement droit.
  • hakemisto
  • aineistoIhmettelen edelleen sitä, miksi tausta-aineisto on jatkuvasti salaiseksi leimattua. Je m'étonne en outre du fait que le dossier reste classé confidentiel. Minulla on hallussani tätä tapausta koskeva täydellinen aineisto, myös valokuvia ja lääkärintodistus. Je vous transmettrai un dossier complet sur cette affaire, notamment des photographies et des données médicales. Lopputulos oli se, että lehdistö- ja viestintäpääosasto totesi, ettei aineisto ollut miltään osin kunnossa. Résultat: la DG Presse et Communication a déclaré qu’aucun de ces dossiers n’était en ordre.
  • asiakirjatNämä asiakirjat ovat aivan erityisen tärkeitä. C'est dossier est des plus importants. Nyt me olemme saaneet henkilöitä koskevat asiakirjat, niitä on monta pinoa. Nous disposons à présent de dossiers individuels, plusieurs piles de dossiers. Jotkut asiakirjat, jotka meidän on annettava tutustuttavaksi, ovat näin paksuja. Certains des dossiers auxquels nous devons donner accès sont aussi épais que ça.
  • paperitAnnamme siitä tiedon OLAFille, joka tutkii asiaa, ja sen jälkeen paperit jäävätkin hyllylle, koska kukaan ei nosta syytettä. Nous faisons parvenir un dossier à l'OLAF qui mène l'enquête et le dossier se retrouve ensuite sur une étagère parce que personne n'entame des poursuites. Valitettavasti ryntäsin ulos työhuoneestani väärät paperit kädessäni ja minun oli palattava hakemaan oikeita papereita. Je suis hélas sorti de mon bureau avec le mauvais dossier sous le bras, et j’ai dû rebrousser chemin pour récupérer le bon. Tapana ehkä on, että kun paperit ovat kunnossa ja rastit ruuduissa, kaikki saa jäädä sikseen, eikä asiaa tongita pintaa syvemmältä. Nous avons peut-être tendance, une fois la documentation déclarée correcte et les cases cochées, à clore le dossier et à ne pas creuser davantage.
  • selkänoja

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja