ReseptitTietovisatTV-ohjelmatNauris.fiHoroskooppiBlogitVaihtoautot

Sanan et käännös ranska-suomi

 • ja
  Minä ja ryhmäni äänestimme sen puolesta. Mon groupe et moi-même avons voté en sa faveur. Rasismin ja muukalaisvihan tiettyjen muotojen ja ilmentymien torjuminen rikosoikeudellisin keinoin (äänestys) Lutte contre certaines formes et expressions de racisme et de xénophobie au moyen du droit pénal (vote) Onko teillä todisteita, ja jos on, millaisia? Avez-vous des preuves, et si c'est le cas, quelles sont-elles?
 • entä
  Entä ne, jotka ajavat pidättäytymistä? Et ceux qui prônent l'abstinence, me direz-vous? Entä miten on työaikojen laita? Et qu'en est-il de la durée du travail? Entä orvot ja elintarviketurvallisuus? Qu’en est-il des orphelins et de la sécurité alimentaire?
 • ja sitten
 • sekä
  Tässä on sekä hyviä että huonoja puolia. C’est à la fois une bonne et une mauvaise chose. Meidän olisi autettava sekä Kreikkaa että ”M:ää”. Nous devons aider la Grèce et la "M.". Se on sekä paradoksaalista että kevytmielistä. C'est à la fois un paradoxe et un manque de sérieux.
 • sekä ynnä -kä
 • yli
  Vuoteen 2050 mennessä 37 prosenttia EU:n kansalaisista on yli 60-vuotiaita ja 10 prosenttia yli 80-vuotiaita. D'ici 2050, 37 % des citoyens auront plus de 60 ans et 10 % plus de 80 ans. Ampui, mutta laukaus meni yli.Maito kuohahtaa liedellä helposti yli.
 • eikä
  Eikä teidän tarvitse olla peloissanne. Et vous n'avez rien à craindre. Jokainen puhuu minuutin eikä yhtään pidempään. Une minute par personne et c'est tout. Kysymys on vain tyhjistä sanoista, eikä mitään ole tehty. Rien que des paroles creuses et aucune d'action.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja