BlogitHoroskooppiTietovisatViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotReseptit

Sanan soin käännös ranska-suomi

 • hoito
  Vanhempien hoito ei ole lapselle ylellisyyttä, vaan luonnollinen normi. Les soins parentaux ne sont pas un luxe pour un enfant, mais une chose naturelle. Hoito ei ole kauppatavaraa, eikä EU:n ei pitäisi yrittää muuttaa sitä sellaiseksi. Les soins ne sont pas un marché, et l'Europe ne devrait pas essayer de les transformer en marché. Terveydenhuolto sekä lasten ja vanhusten hoito ovat selkeitä esimerkkejä aloista, joilla ei ole suoraan rajat ylittäviä ulottuvuuksia. Les soins de santé, les services de garde d'enfants et de soins aux personnes âgées sont des exemples clairs de domaines qui ne sont pas directement transfrontaliers.
 • hoitoala
  Hoitoala on yksi aikamme suurimmista haasteista ja tarvitsemme sitä varten eurooppalaiset standardit. Nous avons besoin de normes européennes car les soins de santé constituent l'un des plus grands défis de notre temps.
 • hoitotyö
 • hoiva
  Tiedän, että muu kuin lääketieteellinen hoiva-ala on yksi niistä aloista, joille syntyy eniten uusia työpaikkoja. Je suis consciente du fait que les soins non médicaux constituent l'un des domaines connaissant l'expansion la plus rapide en termes de création d'emplois. Viljelijöiden hoivaama maa säilyttää hedelmällisyytensä, mutta jos tämä hoiva päättyy, maa aavikoituu. Les sols nourris par les agriculteurs conservent leur fertilité, mais lorsqu'ils sont privés de leurs soins, ils se transforment en désert. Väestömme ikääntyminen on suuri väestörakenteellinen haaste, ja hoiva-ala on haasteeseen vastaamisessa oleellisessa asemassa. Le vieillissement de notre population est un défi démographique de taille et les soins sont un élément essentiel pour le relever.
 • hoiva-ala
  Tiedän, että muu kuin lääketieteellinen hoiva-ala on yksi niistä aloista, joille syntyy eniten uusia työpaikkoja. Je suis consciente du fait que les soins non médicaux constituent l'un des domaines connaissant l'expansion la plus rapide en termes de création d'emplois. Väestömme ikääntyminen on suuri väestörakenteellinen haaste, ja hoiva-ala on haasteeseen vastaamisessa oleellisessa asemassa. Le vieillissement de notre population est un défi démographique de taille et les soins sont un élément essentiel pour le relever.
 • hoivatyö
 • huolellisuus
 • varovaisuus

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja