BlogitTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotReseptitViihde

Sanan voire käännös ranska-suomi

  • edes
    Onko tarpeellista tai edes toivottavaa luetteloida ne kaikki? Est-il nécessaire, voire souhaitable, de tous les énumérer ? Työnluokittelujärjestelmissä on puutteita, jos tällaisia järjestelmiä on edes olemassa. Les systèmes de classification des emplois sont défectueux, voire inexistants. Se ei ole täysin mahdollista tai edes toivottavaa myöskään Euroopan yhteisön sisällä. C'est une chose qui n'est pas totalement gérable voire désirable au sein de la Communauté européenne elle-même.
  • jopa
    Ne pysyvät entisinä ja jopa laskevat. Elles stagnent, voire régressent. Tämä voi aiheuttaa viivästyksiä ja jopa haitata toimintaa. Ce qui peut engendrer des retards, voire des entraves. Tiedän, että ne ovat tarpeellisia ja että niiden käyttö on jopa suositeltavaa. Je sais qu'ils sont nécessaires, voire souhaitables.
  • sehän nähdään
  • vieläpä
    Joissakin tapauksissa heidän epätoivonsa on johtanut jopa väkivaltaisuuksiin, vieläpä itsemurhaan. Dans certains cas même, leur désespoir les pousse à des actions violentes, voire au suicide. Näin ollen tulkinta, jonka mukaan edettäisiin neljän tai vieläpä useamman prosentin sääntöihin, on täysin väärä. Ainsi, l’interprétation selon laquelle nous pourrions aller jusqu’à 4%, voire au-delà, est absolument fausse. Meistä olisi paljon parempi tehdä se kansallisella ja kenties vieläpä alueellisella tai paikallisella tasolla. Nous pensons qu'il vaudrait beaucoup mieux le faire au niveau national, voire aux niveaux régional ou local.

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja