TV-ohjelmatViihdeHoroskooppiBlogitVaihtoautotTietovisatReseptit

Sanan acceptera käännös ruotsi-suomi

 • hyväksyä
  Ilmoitan nyt, mitkä tarkistukset voimme hyväksyä ja mitä emme voi hyväksyä. Jag vill nu ange vilka förslag vi kan acceptera och vilka vi inte kan acceptera.Euroopan parlamentti ei aio hyväksyä sellaista. Europaparlamentet kommer inte att acceptera det.Emme voi hyväksyä määrärahojen leikkauksia. Vi kan inte acceptera en budgetnedskärning.
 • suostua
  Mielestäni meidän ei enää pidä suostua tällaiseen. Jag tycker inte att vi ska acceptera detta längre.Emme voi suostua kehityksen jarruna olevien vangeiksi. Vi kan inte acceptera att vara fångna i en förhalningstaktik.Voin kaiketi suostua siihen, että puheenjohtajamaa tuomitsee tällaiset toimet. Jag antar att jag kan acceptera att ordförandeskapet fördömer sådana handlingar.
 • vahvistaa
  Voin periaatteessa hyväksyä ja vahvistaa sen, mitä Sven Giegold on juuri sanonut. Jag kan i princip acceptera och bekräfta det som Sven Giegold just sade.Minua kiinnostaa se, voiko komissaari vahvistaa, että Yhdysvallat voi nyt hyväksyä ehdotetun sopimuksen. Jag är mycket nyfiken på om kommissionären kan bekräfta om Förenta staterna nu kan acceptera den föreslagna stadgan?En kuitenkaan hyväksy mietinnön perusajatusta, että yhtenä ratkaisuna on vahvistaa työmarkkinaosapuolten asemaa. Men jag kan inte acceptera betänkandets huvudinriktning, att en av lösningarna är att ge arbetsmarknadens parter en förstärkt roll.

Esimerkit

 • Båda parterna accepterade medlarnas bud.
 • Barnet ville inte acceptera att mamma gick hem.
 • Chefen hoppades att arbetarna skulle acceptera att jobba dubbla skift.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja