VaihtoautotHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatReseptitBlogitTietovisat

Sanan avskeda käännös ruotsi-suomi

 • irtisanoa
  Tarvitsemme sen sijaan kunnollista sisäistä valvontaa, ja meillä on oltava paremmat mahdollisuudet irtisanoa työntekijöitä. I stället finns det behov av en ordentlig intern kontroll och bättre möjligheter att avskeda folk.Mainittujen yksittäisiin henkilöihin kohdistuvien toimien lisäksi myös Opel uhkaa irtisanoa tuhansia työntekijöitä. Bortsett från de individuella skillnader som finns hotar även Opel att avskeda tusentals arbetstagare.Työlainsäädäntöä koskevista julistuksista ei kuitenkaan ole mitään hyötyä niin kauan kuin yritysten työnantajilla on yksinoikeus palkata tai irtisanoa henkilöstöä. Men vad är proklamationer om arbetsrätt värda så länge företagsägarna förfogar över den kungliga rättigheten att anställa eller avskeda?
 • erottaa
  Emme voi erottaa koko komissiota. Vi kan inte avskeda hela kommissionen.Parlamentilla on valtuudet erottaa komissio kokonaisuudessaan. Detta parlament har makten att avskeda hela kommissionen.Sen vuoksi myös Kansakuntien Eurooppa haluaa erottaa puheenjohtaja Santerin johtaman komission tänään. Nationernas Europa vill därför också avskeda Santers kommission i dag.
 • antaa potkut
 • lomauttaa
  Puolet työntekijöistämme lomautettiin.
 • sanoa irti
  Tarkoituksena ei voi olla, että avustajia saa esimerkiksi sanoa irti yhden päivän varoitusajalla tai että heidät saa sanoa irti, jos heidät kutsutaan armeijaan. Det kan inte vara meningen att assistenter till exempel kan avskedas med en dags varsel, eller om de blir inkallade till militärtjänst.

Esimerkit

 • För att slippa gå i konkurs avskedade företaget tre personer.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja