ViihdeVaihtoautotBlogitTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitTietovisat

Sanan bestämd käännös ruotsi-suomi

 • päättäväinen
  Meidän olisi seurattava esimerkkiä ja lähetettävä Venäjälle selvä ja päättäväinen viesti. Vi bör följa efter och skicka Ryssland en tydlig och bestämd signal.Kun olemme selkeästi oikeassa, tiukka ja päättäväinen asenne on ainoa ratkaisu. När vi så tydligt har rätt är en tuff och bestämd ståndpunkt den enda lösningen.Minusta nyt on korkea aika yhdistää voimamme ja käynnistää päättäväinen ja jatkuva taistelu ylipainoa ja liikalihavuutta vastaan. Jag anser att tiden är mogen att förena våra ansträngningar och inleda en bestämd och konsekvent attack mot övervikt och fetma.
 • määrätietoinen
  Professori oli kuitenkin hyvin määrätietoinen. Professorn var emellertid mycket bestämd.Arvoisa puhemies, tiedämme, että komission jäsen on hyvin määrätietoinen ja rohkea henkilö. frågeställare. - (EN) Fru talman! Vi vet att kommissionsledamoten är en mycket bestämd och modig person.Euroopan parlamentin tehtäviin kuuluu myös moraalittoman ihmiselinten kaupan määrätietoinen torjuminen. Europaparlamentets uppdrag innebär också att föra en bestämd kamp mot den avskyvärda handeln med mänskliga organ.
 • määrätty
 • määräinen
  Ruotsin kielen substantiivin määräinen ja epämääräinen muoto yleensä poikkeavat toisistaan.
 • kiinteä
  Vauva alkoi syödä kiinteää ruokaa puolen vuoden iässä.Tarjalla on pienet kiinteät rinnat.kiinteä valuuttakurssi
 • luja
  Tämän strategian on oltava luja, dynaaminen ja innovatiivinen. Denna strategi måste vara bestämd, dynamisk och innovativ.Euroopan unionin on omaksuttava tähän päätökseen luja ja yhtenäinen kanta. EU måste inta en bestämd och samstämmig ståndpunkt i denna fråga.Euroopan unionin kanta kysymykseen on melko selkeä ja luja. Europeiska unionens ståndpunkt i denna fråga är mycket enkel, och mycket bestämd.
 • luonteenomainen
 • määritelty
 • peräänantamaton
  Jotta terroristit voitetaan, on olennaista, että hallitus antaa ulkomaailmalle yksiselitteisen viestin ja että julkinen kanta on peräänantamaton. För att kunna besegra terrorister är det av avgörande betydelse att regering är entydig i det meddelande som den sänder ut och att den allmänna opinionen är bestämd.
 • rajattu
 • sovittu
  Mielestäni oli sovittu, että yksi komission jäsen vastaisi tästä aiheesta. Jag tror att det bestämdes att det skulle finnas en ansvarig kommissionsledamot för den här frågan.
 • tietty
  Meidän on löydettävä vierailijoita varten paikka ja sen on mielellään oltava tietty kokoustila, johon puolueet voivat asettaa pöytänsä ja tietokoneensa. Vi skall hitta plats åt dem, och vi kan gärna ha en bestämd möteslokal där partierna kan ställa upp sina pulpeter och datorer.Me pidämme tätä periaatetta parempana kuin vanhaa ehdotusta, jossa oli perustana tietty prosenttiosuus yhteisöjen tuomioistuimen tuomarin palkasta. Vi finner denna princip viktigare än det gamla förslaget om ett bestämd procentsats av lönen för en domare vid EG-domstolen.Työjärjestyksen mukaan ei ole kuitenkaan parlamentin asia päättää, milloin ja miten jokin tietty äänestys on toimitettava, vaan se kuuluu teidän välittömään vastuualueeseenne. Om vi läser arbetsordningen är det emellertid inte parlamentets uppgift att besluta när eller hur en bestämd omröstning skall ske: det är ert direkta ansvar.
 • vakio-
 • varma
  Olen varma, että parlamentti lähettää tämän mietinnön avulla erittäin tasapainoisen ja selkeän viestin. Vetoan parlamenttiin, että se äänestäisi mietinnön puolesta huomenna. Jag är säker på att parlamentet genom detta betänkande sänder ut en mycket balanserad och bestämd signal, och jag uppmanar parlamentet att rösta för betänkandet i morgon.Juhlien järjestäminen ei ole vielä varmaa.Olen varma, että hän puhuu totta.

Esimerkit

 • Hon är väldigt bestämd på den här punkten.
 • Ha bestämda åsikter.
 • De nekades vänligt men bestämt inträde.
 • bestämd form singular

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja