ViihdeReseptitVaihtoautotTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmatBlogit

Sanan varma käännös suomi-ruotsi

 • säkeren
  Detta är, är jag säker på, felaktigt.Olen varma, että tämä ei pidä paikkaansa. Jag är säker på att hon förstår det.Olen varma, että hän ymmärtää sen. Jag är ganska säker på att det är ”global”.Olen melko varma siitä, että se on ”global”.
 • bestämd
  Jag är säker på att parlamentet genom detta betänkande sänder ut en mycket balanserad och bestämd signal, och jag uppmanar parlamentet att rösta för betänkandet i morgon.Olen varma, että parlamentti lähettää tämän mietinnön avulla erittäin tasapainoisen ja selkeän viestin. Vetoan parlamenttiin, että se äänestäisi mietinnön puolesta huomenna. Hon är väldigt bestämd på den här punkten.Ha bestämda åsikter.
 • övertygadJag är övertygad om att vi kan klara av detta.Olen varma, että onnistumme siinä. Jag är övertygad om att vi kan genomföra detta.Olen varma, että onnistumme tässä. Jag är övertygad om att alla kommer att bidra.Olen varma, että kaikki auttavat.
 • pålitlig
  Jag är övertygad om att Japan både kan och vill vara en korrekt och pålitlig samarbetspartner.Olen varma siitä, että Japani voi ja aikoo olla reilu ja luotettava kumppani. Så här går det till på min egen anläggning just nu, och utrustningen är pålitlig.Tätä operaatiota toteutetaan parhaillaan omalla tilallani, ja järjestelmä on varma. Gaskrisen som vi precis har gått igenom har än en gång tydligt visat hur viktigt det är för EU med trygg och pålitlig energiförsörjning till låg kostnad.Kaasukriisi, joka koetteli meitä hiljattain, osoitti jälleen kerran selvästi, miten tärkeää varma, luotettava ja edullinen energiahuolto EU:lle on.
 • säkertettDet gäller säkert också många andra på vänstersidan.Olen varma, että monet muut vasemmiston jäsenet voivat sanoa samaa. Jag hoppas kunna återvända, men det är långt ifrån säkert.Toivon palaavani, mutta asia ei ole läheskään varma. Jag kan inte säga det säkert, det är rådets sak att fatta beslut i frågan.En ole siitä edes varma, neuvosto päättää siitä.
 • säkraVar så säkra på att vi kommer att göra det!Voitte olla varma, että me myös tekisimme sen! Pollen är nämligen det enda säkra tecknet på honungens ursprung.Siitepölyhän on ainoa varma todiste hunajan alkuperästä. Mot bakgrund av det som nyligen skett är vi säkra på att vi kommer att sakna er.Äskettäiset tapahtumat huomioon ottaen olen varma, että jäämme kaipaamme teitä.
 • trygg
  Medborgarna vill ha en trygg energiförsörjning till överkomligt pris.Varma ja kohtuuhintainen energia on kansalaisten etu. Jag är säker på att de kommer att godkänna dessa regler för att känna sig tryggare.Olen varma, että hyväksymme nämä säännöt tunteaksemme olomme turvallisemmaksi. Välstånd skapas av en trygg arbetskraft och ett samhälle som investerar i alla sina medborgare utan att utesluta någon.Vaurauden takaavat varma työvoima ja yhteiskunta, joka investoi kaikkiin kansalaisiinsa eikä jätä ketään ulkopuolelle.
 • tuffHar du sett vilken tuff brud jag har hittat?Det var en tuff tröja du köpt.Det är en ganska tuff utbildning.

Sanan varma määritelmät

  Haussa juuri nyt

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2024 Ilmainen Sanakirja